Arkadaşlar aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıl alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartı için daha bilindik bir marka daha sağlıklı olmaz mı?Alıntıyı görüntüle
Düzenleme yapılabilir.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
İnno3d ve palitler bilindik marka hocamHocam ekran kartı için daha bilindik bir marka daha sağlıklı olmaz mı?
Genel olarak başım ağrımasın istiyorumİnno3d ve palitler bilindik marka hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutma performanslarına göre farklı markalar seçebilirsiniz asus veya galax gibi. Gaminggen inno3d ve palit koyuyor genelde hazır sistemlere hep
Asus Dual ve Galax öneririm marka olarak soğutmalarıda güzel. Şuanda kullandığım sistemden önce gamegarajdan 4070li sistem almıştım ama psu sıkıntıları vesaire çıktığı için iade ettim. İade etme sürecinde baya uğraştırdılar. Paketleme olarakta çok kötüydü. Belki benim şansıma böyle geldi ama gamegaraj önermem ben.Genel olarak başım ağrımasın istiyorum
Hocam başka bir öneriniz varsa açığımEderi 45k
Hocam başka bir öneriniz varsa açığım
Hocam başka bir öneriniz varsa açığım
hocam benim attığım sistem de fiyat bakımında mantıklı gibi kalıyor bunlara baktığımdaBLADE-TUF4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER OG OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-TUF4070TISUPER oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
EASTER-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-4070TISUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Biraz pahalı behocam benim attığım sistem de fiyat bakımında mantıklı gibi kalıyor bunlara baktığımda
Alıntıyı görüntüle
Hocam attığınız sistemi 7600x,1tb ve 32 gb rame yükselttiğimizde aynı paraya geliyor. Benim attığımda ayrıca sıvı soğutma varBLADE-TUF4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER OG OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-TUF4070TISUPER oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
EASTER-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-4070TISUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr