Neler Yeni

Aşağıdaki sisteme hangi ekran kartı almalıyım

Yılmaz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yılmaz
evet bende öyle düşünüyorum ama intel amd den daha pahalı olduğu için bulur bence ben intel aldım çünkü işlemci. 20kya ekran kartı 16k ya işlemci desek zaten 36 ediyor. anakart bilmiyorum ama tahmini 4k vardır kalan 8 kya kasa monitör güç kaynağı soğutucu ssd ram falan sıkıştıramazsın imkanı yok. işlemcini düşür düşürmem dersen kötü bir ekran kartı alırsın bu sefer darboğaz olur
Ryzrn 7 7800x3d İşlemciyi arkadaşım verecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım AMD nin yeni işlemcisini aldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Atasoy

Arkadaşım AMD nin yeni işlemcisini aldı
tamam o zman bidaha hesaplayalım öyle desene. 20k ekran kartı. 4k anakart. 6k ram. 3k ssd. 3k 240mm sıvı soğutucu. kasaya 6k desek güç kaynağıda içinde bulunsun 42 etti. monitör kaldı 6 k ya monitör bu kasaya gitmez ekran kartı düşürcez yada 3-4k bütçe arttırcan klavye mouseuda ileriki dönemlerde alcan

Yılmaz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yılmaz
tamam o zman bidaha hesaplayalım öyle desene. 20k ekran kartı. 4k anakart. 6k ram. 3k ssd. 3k 240mm sıvı soğutucu. kasaya 6k desek güç kaynağıda içinde bulunsun 42 etti. monitör kaldı 6 k ya monitör bu kasaya gitmez ekran kartı düşürcez yada 3-4k bütçe arttırcan klavye mouseuda ileriki dönemlerde alcan
Klawye mouse yi de ilerki dönemde alayım o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Atasoy
evet öyle yapacaksın ama bütçeyide yükseltceksin.çünkü hesaplamalara klavye mouse eklemedim. bide şöyle bi yanılgıya düşme: şimdi sürekli yeni sistemler çıktığından diğerleri eskide kalıyor ve fiyat düşüyor diye. ben yazın bakmaya başladım 49k lık kasa 1 ayda 52k oldu. gereksiz ama yinede söyliyeyim dedim. şimdiden hayırlı olsun diliyorum keyifli oyunlar.

Klawye mouse yi de ilerki dönemde alayım o zaman
zaten 165hz 2k monitör yeter onlarda yaklaşık 8k dan başlıyor(iyileri)

Top Bottom