asddsaasdA

Dava etsin, kim olduğun belli değil.
Sana dair tek bilgi belki ismin olabilir Steam'de onun dışında bir şey yok. Dava edemez.

beyler PC ıle alaksı yok sıze bısey soracam.bı cocuk geldı faceıtte trolledı cs de bız buna oyundakı chatten sovduk .Buda sızı dava edecem felan dedı yapabılırmı bole bıse
Çocuk adı üstünde aklına gelince söylemiştir korkutmak için

beyler PC ıle alaksı yok sıze bısey soracam.bı cocuk geldı faceıtte trolledı cs de bız buna oyundakı chatten sovduk .Buda sızı dava edecem felan dedı yapabılırmı bole bıse
Oyun zevkinizin içine ettiyse dava falan edemez

Savcılığa gitse bile corona olduğu için küfür yüzünden bir dava onaylanmaz, onaylanırsa serbest kalırsın 1 sene denetimli serbestlik yaparlar. 1 sene içinde başka birine küfür edersen ve o küfür ettiğin kişi dava açarsa para cezası veya hapis cezası yersin.

Kimseye sövme dostum oyun da olsa anlık sinirle de olsa mutele geç. Gerçekten bir adama denk gelirsin hayatın kararır.

Hicbir bilgini bilmiyor ve genel olarak csde trol yapanlar küçük yasta oluyor yolda gorse altina eder

Hak edene küfür yasal olmalı. Hatta direk yasal olmalı ben bir insana küfür edersem kaba şekilde görüş bildirmiş oluyorum. Hakkında yanlış bir bilgi vermiyorum.

Dava etsin, kim olduğun belli değil.
Sana dair tek bilgi belki ismin olabilir Steam'de onun dışında bir şey yok. Dava edemez.
Bilgilerini bulmak kolay ama o sırada kim kullanıyordu hesabı yani evde başka biriside kullanıyor olabilir ama kimse uğraşmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri