Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,032
fanboyluk ne alakaiPhone fanboyu olmaya gerek yok. A35 kullananlar olumlu yorumlar yazıyorlar.
fanboyluk ne alakaiPhone fanboyu olmaya gerek yok. A35 kullananlar olumlu yorumlar yazıyorlar.
Tamamdır sağ olReis A55-S22 üstü alabileceksen al alamazsan tamir ettir XS MAX iş yapar
A35 xs maxten daha iyifanboyluk ne alakaolanı söylüyorum xs maxten a35 e geçecekse hiç geçmesin daha iyi elimde ip 13 varr keşke almasaydım diyorum satsam alacak telefonda yok
ya arkadaşa bütçesi yok diye iphone yerine a 35 aldık telefon rezil biraz kullandı kasıyor taklımalar olabiliyor ara sıra malzeme kalitesi yok klasik samsung giriş seviyesi cihazıAynen kral ios bambaşka.
XS MAX E göre. iphone kullanan herkes akıcılığının ne derece iyi olduğunu bilir orta segment telefonlar bunu veremezA35 o kadar kötü değil.
tamamA35 xs maxten daha iyi
120hz ekran
5000 mah batarya
8 gb ram
128-256 gb hafıza
Exynos 1380
Yukarıda a35 in neden iyi olduğunu yazdım.Yorumlara göre tartışma yapmayın, kamera, çip, pil cart curt her neyse ( ben hiç anlamıyorum ) bunları testleri ile birlikte kanıtlayarak karşılaştırıp konuşacaksanız tartışın, yoksa ikinize de güvenemiyorum
hocam yukarda hocamın dediği gibi alacaksan a55 al en düşük a35 e geçmenin hiç bir mantığı yok o cihazdan arkadaşım kullanıyor o telefonu kendime almış olsaydım param parça ederdim sinirdenYorumlara göre tartışma yapmayın, kamera, çip, pil cart curt her neyse ( ben hiç anlamıyorum ) bunları testleri ile birlikte kanıtlayarak karşılaştırıp konuşacaksanız tartışın, yoksa ikinize de güvenemiyorum
Ben sadece Bluetooth kapatıyorum.Konusu açılmışken sorayım, ben hayatım boyunca hücresel veriyi ve wi-fi'ı pili yediği için kullanmadığım zaman açık bırakmadım, normal insanlar da böyle mi?
A55 radyasyon olarak çok fazla. A35 en mantıklısı.hocam yukarda hocamın dediği gibi alacaksan a55 al en düşük a35 e geçmenin hiç bir mantığı yok o cihazdan arkadaşım kullanıyor o telefonu kendime almış olsaydım param parça ederdim sinirden
Reis Samsung un şuan en kötü A50 serisi alınmalı altı rezil kepaze.ya arkadaşa bütçesi yok diye iphone yerine a 35 aldık telefon rezil biraz kullandı kasıyor taklımalar olabiliyor ara sıra malzeme kalitesi yok klasik samsung giriş seviyesi cihazı
kanka direk şey demişsin 3500 liraya xsmax mi almalıyım yoksa 10000 liraya daha kötü bir telefon muben şahsen senin eskittiğin ios sıfır androidden iyidir taraftarıyım heleki dediğin fiyat bandında