senden küçük kuzenlerim var benden uzun14,5 yaşındayım aynıyız nerdeyse
16 yaşıma yeni girdim aynıyız hemen hemen benimde kemik yoğunluğum düşüktü 2 yıl falan önce ölçtürmüştüm kalsiyum vemrişti adam akıllı kullanmadım bu yıl sadece 3 yerim kırıldı hemde saçma sapan şekilde aynı anda topa vuruken baş parmağı düştüğüm için el bileği gibi ufak kırıklardı yüksek ihtimal hala düşük benimkiarkadaşlar yaşım 19 kemik yaşım 2.5 yaşın geriden geliyor demişti doktor ama bunu söyleyeli yıllar oluyor kemik yaşım düzelmiş olabilir mi tekrar ölçtürmeme gerek varmı bir de 18-19 yaşına kadar boy atamadım birden uzama ihtimalim var mı sizce boy 163 filan kilom 62 ayak 40
osman emre16 yaşıma yeni girdim aynıyız hemen hemen benimde kemik yoğunluğum düşüktü 2 yıl falan önce ölçtürmüştüm kalsiyum vemrişti adam akıllı kullanmadım bu yıl sadece 3 yerim kırıldı hemde saçma sapan şekilde aynı anda topa vuruken baş parmağı düştüğüm için el bileği gibi ufak kırıklardı yüksek ihtimal hala düşük benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam nicken anlayamadım isminiz emre mi cemre mi
uyku problemim vardı malesef hala da varuyku ve beslenme düzeninde bir sorun var mı
hep yapmasan bile daha önce uzun bir zaman diliminde uykunu falan aksattığın oldu mu
hormonal bir problem olabilir o zamanosman emre
uyku problemim vardı malesef hala da var
boy uzamasında uyku önemli mi ki çocukluğumdan beri 11den erken yattığımı hatırlamıyorum hatta 11 bile çok nadir oluyoruyku ve beslenme düzeninde bir sorun var mı
hep yapmasan bile daha önce uzun bir zaman diliminde uykunu falan aksattığın oldu mu
bende de hormon geriliği vardı, büyük ihtimal düzelmez çokda şey yapmamak lazımarkadaşlar yaşım 19 kemik yaşım 2.5 yaşın geriden geliyor demişti doktor ama bunu söyleyeli yıllar oluyor kemik yaşım düzelmiş olabilir mi tekrar ölçtürmeme gerek varmı bir de 18-19 yaşına kadar boy atamadım birden uzama ihtimalim var mı sizce boy 163 filan kilom 62 ayak 40
hocam kemik için birşeyler(doktora görünün) yapın beklemeyin sonra ne yapacağınızı doktor söylerosman emre
uyku problemim vardı malesef hala da var
hocam boyunuz kaç sizin için sorun değilse soruyorum amabende de hormon geriliği vardı, büyük ihtimal düzelmez çokda şey yapmamak lazım
Kemik yaşın cok düşük değil mi benim bildiğim 2-3 yaş fark olmalıarkadaşlar yaşım 19 kemik yaşım 2.5 yaşın geriden geliyor demişti doktor ama bunu söyleyeli yıllar oluyor kemik yaşım düzelmiş olabilir mi tekrar ölçtürmeme gerek varmı bir de 18-19 yaşına kadar boy atamadım birden uzama ihtimalim var mı sizce boy 163 filan kilom 62 ayak 40
uyuduğunda geceleyin büyüme hormonu salgılanır doğru düzgün uyumazsan sabahlarsan hormon salgılanmaz ve yetersiz hormon salgısından dolayı kas ve kemik gelişimin çok olmazboy uzamasında uyku önemli mi ki çocukluğumdan beri 11den erken yattığımı hatırlamıyorum hatta 11 bile çok nadir oluyor