Neler Yeni

asdsasdasdasdasdasda

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
sana yapabileceğim en iyi öneri uykunu aksatma ve boy kilo oranını dengede tut sağlıklı olursan 1.70 i görürsün bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi bir şekilde beslen (tr şartları sıkıntı etmiyorsa :D)

bıraktım

80+ Bronze
Ah be beyler. Bende yaş 16 boy 168 cm. Ortaokuldan beri aynıyım. Ortaokulda herkesten uzun iken lise de herkes bir anda büyüyü verdi ve o kadar moralim alt üst oluyor ki bir ortama girince. Şimdi evet bende kızların uzun boy merakından muzdaribim ama ben kız olsam bende uzun boylu erkekleri daha çekici bulurdum. Gene boy mevzusu açıldı ağlamaya gidiyorum :(((
aga 168 olsam valla yeter bana ayakkabı ile 170-171 olur

sana yapabileceğim en iyi öneri uykunu aksatma ve boy kilo oranını dengede tut sağlıklı olursan 1.70 i görürsün bence

iyi bir şekilde beslen (tr şartları sıkıntı etmiyorsa :D)
beslenmede sıkıntı yok Allaha şükür yiyorum yine de bir doktora tekrar görüncem belki takviye filan bişey verir ya da liste filan uygular

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ben 2. sınıftan beri aralıksız futbol oynuyorum takımlarda. Yumurta, süt, yoğurt, peynir yemediğim şey yok. Yemek olsun yeter kafasındayım. Amcam 192 babam 178 annem 150. Baba tarafı kuzenlerim uzun ama anne tarafım çok kısa. Ben 168. Doktora gittik geçen boyumdan şikayetçi olduğumu söyledim de. 16 yaşına gelmişsin senin daha bir beklentin olmasın, bu haline şükret dedi.

Okulda alt sınıftan çocuklar uzunlar diye dikleniyorlar falan bir gün patlatıcam birine bir tane :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ah be beyler. Bende yaş 16 boy 168 cm. Ortaokuldan beri aynıyım. Ortaokulda herkesten uzun iken lise de herkes bir anda büyüyü verdi ve o kadar moralim alt üst oluyor ki bir ortama girince. Şimdi evet bende kızların uzun boy merakından muzdaribim ama ben kız olsam bende uzun boylu erkekleri daha çekici bulurdum. Gene boy mevzusu açıldı ağlamaya gidiyorum :(((
takıldığın şeye bak hocam :DD ortaokulun başında 110 120 bişeydim ortaokulun sonunda 130 lise başında 150 lisenin ortasını geçtik 160 (16) daha uzarım diye düşünüyorum 170 yeter gibi

Ben 2. sınıftan beri aralıksız futbol oynuyorum takımlarda. Yumurta, süt, yoğurt, peynir yemediğim şey yok. Yemek olsun yeter kafasındayım. Amcam 192 babam 178 annem 150. Baba tarafı kuzenlerim uzun ama anne tarafım çok kısa. Ben 168. Doktora gittik geçen boyumdan şikayetçi olduğumu söyledim de. 16 yaşına gelmişsin senin daha bir beklentin olmasın, bu haline şükret dedi.

Okulda alt sınıftan çocuklar uzunlar diye dikleniyorlar falan bir gün patlatıcam birine bir tane :D
hocam doktor bi tarafından sallamış hiç belli olmaz

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
takıldığın şeye bak hocam :DD ortaokulun başında 110 120 bişeydim ortaokulun sonunda 130 lise başında 150 lisenin ortasını geçtik 160 (16) daha uzarım diye düşünüyorum 170 yeter gibi

hocam doktor bi tarafından sallamış hiç belli olmaz
Umarım öyle olur.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,905
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Umarım öyle olur.
hocam boy uzatan sporlara bak bu yaz sadece 1 ay yüzmeye gittim hafatda 2 defa idi her gittiğimde 500mtye yakın yüzmeye çalıştım yüzmeden geldiğimdede yemek yedim yorulduğum içinde erken uyudum bi tık 6cme 9 kg değişim fark etti

edit yapabilirsem bu yaz 3 ay uygulamaya çalışıcam kış hava soğuk diye üşeniyom

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç