aga 168 olsam valla yeter bana ayakkabı ile 170-171 olurAh be beyler. Bende yaş 16 boy 168 cm. Ortaokuldan beri aynıyım. Ortaokulda herkesten uzun iken lise de herkes bir anda büyüyü verdi ve o kadar moralim alt üst oluyor ki bir ortama girince. Şimdi evet bende kızların uzun boy merakından muzdaribim ama ben kız olsam bende uzun boylu erkekleri daha çekici bulurdum. Gene boy mevzusu açıldı ağlamaya gidiyorum((
beslenmede sıkıntı yok Allaha şükür yiyorum yine de bir doktora tekrar görüncem belki takviye filan bişey verir ya da liste filan uygularsana yapabileceğim en iyi öneri uykunu aksatma ve boy kilo oranını dengede tut sağlıklı olursan 1.70 i görürsün bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyi bir şekilde beslen (tr şartları sıkıntı etmiyorsa)
takıldığın şeye bak hocamAh be beyler. Bende yaş 16 boy 168 cm. Ortaokuldan beri aynıyım. Ortaokulda herkesten uzun iken lise de herkes bir anda büyüyü verdi ve o kadar moralim alt üst oluyor ki bir ortama girince. Şimdi evet bende kızların uzun boy merakından muzdaribim ama ben kız olsam bende uzun boylu erkekleri daha çekici bulurdum. Gene boy mevzusu açıldı ağlamaya gidiyorum((
hocam doktor bi tarafından sallamış hiç belli olmazBen 2. sınıftan beri aralıksız futbol oynuyorum takımlarda. Yumurta, süt, yoğurt, peynir yemediğim şey yok. Yemek olsun yeter kafasındayım. Amcam 192 babam 178 annem 150. Baba tarafı kuzenlerim uzun ama anne tarafım çok kısa. Ben 168. Doktora gittik geçen boyumdan şikayetçi olduğumu söyledim de. 16 yaşına gelmişsin senin daha bir beklentin olmasın, bu haline şükret dedi.
Okulda alt sınıftan çocuklar uzunlar diye dikleniyorlar falan bir gün patlatıcam birine bir tane![]()
Umarım öyle olur.takıldığın şeye bak hocamD ortaokulun başında 110 120 bişeydim ortaokulun sonunda 130 lise başında 150 lisenin ortasını geçtik 160 (16) daha uzarım diye düşünüyorum 170 yeter gibi
hocam doktor bi tarafından sallamış hiç belli olmaz
hocam boy uzatan sporlara bak bu yaz sadece 1 ay yüzmeye gittim hafatda 2 defa idi her gittiğimde 500mtye yakın yüzmeye çalıştım yüzmeden geldiğimdede yemek yedim yorulduğum içinde erken uyudum bi tık 6cme 9 kg değişim fark ettiUmarım öyle olur.
168 dim herhalde en son bende pek uzun sayılmam 175 dolu sınıfsenden küçük kuzenlerim var benden uzun