asdsasdasdasdasdasda

benim anne baba aşırı kısa 158 ancalar abim 173 filan ama abim sporla filan uğraştı futbol oynadı 7-8 yıl belki ondan dolayı biraz daha uzun olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kemik yaşın cok düşük değil mi benim bildiğim 2-3 yaş fark olmalı
2.5 yaş fark ztn benim de

Normal durumlarda uzaman gerekiyor illaki bi kac seneye 170 olursun. Bu arada tahmini olarak söylüyorum hic kimse kesin bir sey diyemez
aga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorum

aga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorum
16 yaşıma yeni girdim

ben bayadır uzadığımı düşünmüyorum sakal vesaire oturdu bide aşırı kıllıyım ya kesin hormanlarda bişey var

Ben başka bir arkadaşın sorusuna cevap verdim 19 yaşında olan arkadaşa değil

16 yaşıma yeni girdim
yok konunun sahibi için söylüyorum

Ben başka bir arkadaşın sorusuna cevap verdim 19 yaşında olan arkadaşa değil
haa tamam

ben bayadır uzadığımı düşünmüyorum sakal vesaire oturdu bide aşırı kıllıyım ya kesin hormanlarda bişey var
annenin babanın boyu kaç

Ah be beyler. Bende yaş 16 boy 168 cm. Ortaokuldan beri aynıyım. Ortaokulda herkesten uzun iken lise de herkes bir anda büyüyü verdi ve o kadar moralim alt üst oluyor ki bir ortama girince. Şimdi evet bende kızların uzun boy merakından muzdaribim ama ben kız olsam bende uzun boylu erkekleri daha çekici bulurdum. Gene boy mevzusu açıldı ağlamaya gidiyorum :(((

annem 160 filandır babam 157 158

abim 172-173
uyku düzenin bozuk olduğu için hormonal sorun olabilir ama daha çok genetikten kaynaklı sanırsam senin boyunun kısalığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,013
Üyeler
199,263
Son üye
zeyltas

Geri