Normal durumlarda uzaman gerekiyor illaki bi kac seneye 170 olursun. Bu arada tahmini olarak söylüyorum hic kimse kesin bir sey diyemez160 172
Normal durumlarda uzaman gerekiyor illaki bi kac seneye 170 olursun. Bu arada tahmini olarak söylüyorum hic kimse kesin bir sey diyemez160 172
2.5 yaş fark ztn benim deKemik yaşın cok düşük değil mi benim bildiğim 2-3 yaş fark olmalı
aga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorumNormal durumlarda uzaman gerekiyor illaki bi kac seneye 170 olursun. Bu arada tahmini olarak söylüyorum hic kimse kesin bir sey diyemez
16 yaşıma yeni girdimaga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorum
biliyorum hocam da siz öyle deyince aklıma öyle tipler geldiyok kız değiliz 1.50 de değiliz 1.80 üstüyüm eyvallahta erkek boy ortalaması böyle yani ondan dedim
ben bayadır uzadığımı düşünmüyorum sakal vesaire oturdu bide aşırı kıllıyım ya kesin hormanlarda bişey varaga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorum
Ben başka bir arkadaşın sorusuna cevap verdim 19 yaşında olan arkadaşa değilaga adam 18 19 yaşına gelmiş gelişim dönemi bitecek artık birkaç yıla eğer şuan böyleyse 14 15 yaşında nasıldı tahmin etmek bile istemiyorum
yok konunun sahibi için söylüyorum16 yaşıma yeni girdim
haa tamamBen başka bir arkadaşın sorusuna cevap verdim 19 yaşında olan arkadaşa değil
annenin babanın boyu kaçben bayadır uzadığımı düşünmüyorum sakal vesaire oturdu bide aşırı kıllıyım ya kesin hormanlarda bişey var
annem 160 filandır babam 157 158yok konunun sahibi için söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
haa tamam
annenin babanın boyu kaç
abim 172-173annem 160 filandır babam 157 158
Kemik yaşım 2.5 yazdiktan sonra cumlede karışıklık olmus anlayamamisim kusura bakma2.5 yaş fark ztn benim de
uyku düzenin bozuk olduğu için hormonal sorun olabilir ama daha çok genetikten kaynaklı sanırsam senin boyunun kısalığıannem 160 filandır babam 157 158
abim 172-173
Valla hocam kesin bir sey diyemeyizannem 160 filandır babam 157 158
abim 172-173