asdsasdasdasdasdasda

hocam kemik için birşeyler(doktora görünün) yapın beklemeyin sonra ne yapacağınızı doktor söyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam boyunuz kaç sizin için sorun değilse soruyorum ama
168 falan bende kısayım yani kilo 55 yaş 18

boy uzamasında uyku önemli mi ki çocukluğumdan beri 11den erken yattığımı hatırlamıyorum hatta 11 bile çok nadir oluyor
Genetik her turlu on plana çıkar ama belli bir saat vardi hatirlamiyorum pek o saatte büyüme hormonu salgilaniyor yanlış biliyor olabilirim aydinlatirsaniz sevinirim

bunu sürekli yaparsan zararı var tabi ki herkesin doğru düzgün uyku uyumaya hakkı var kimse sırf 25 gram için instagramda dolaşıp akşamdan sabaha kadar uyumayan ergenlere dönüşmek istemez :)

uyuduğunda geceleyin büyüme hormonu salgılanır doğru düzgün uyumazsan sabahlarsan hormon salgılanmaz ve yetersiz hormon salgısından dolayı kas ve kemik gelişimin çok olmaz
yarından itibaren uyku düzeni yapılır gibi

Genetik her turlu on plana çıkar ama belli bir saat vardi hatirlamiyorum pek o saatte büyüme hormonu salgilaniyor yanlış biliyor olabilirim aydinlatirsaniz sevinirim
genetikte olmasa bile bir erkek minimum 1.70 olmalı bence eğer sağlıklıysa

genetik olarakta daha uzun olmam gerekiyor 16 yaş 160 küsür boy

genetikte olmasa bile bir erkek minimum 1.70 olmalı bence eğer sağlıklıysa
Sağlıklı olup olmamasina tabikide bagli ama genlerde mesela anne kisa baba kisa o zaman ikisinden de kisa boy geni gelebilir ve kısa kalma olasılığı yüksek olur

yok kız değiliz 1.50 de değiliz 1.80 üstüyüm eyvallahta erkek boy ortalaması böyle yani ondan dedim

Sağlıklı olup olmamasina tabikide bagli ama genlerde mesela anne kisa baba kisa o zaman ikisinden de kisa boy geni gelebilir ve kısa kalma olasılığı yüksek olur
o da doğru o zaman arkadaşın sülalesini sorgulamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,998
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri