Neler Yeni

Asetto corsa content manager bir sunucuya girerken ekran kararıyor

Uras_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Uras Zengin
Asetto corsa content manager`da dpc sunucusuna girmek istedim bütün modları kurdum ama sunucuya girerken siyah ekranda kalıyor ve ne oyundan çıkıyor ne bilgisayar kapanıyor lütfen yardım edermisiniz. Ve bilgisayarımı sürekli tuşundan kapatmak zorunda kaldım bir şey olurmu. Birde bu sorun birkaç oyundada mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim BALCI
Asetto corsa content manager`da dpc sunucusuna girmek istedim bütün modları kurdum ama sunucuya girerken siyah ekranda kalıyor ve ne oyundan çıkıyor ne bilgisayar kapanıyor lütfen yardım edermisiniz. Ve bilgisayarımı sürekli tuşundan kapatmak zorunda kaldım bir şey olurmu. Birde bu sorun birkaç oyundada mevcut
Driverların güncel mi birde content manager güncel mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim BALCI
Ekran Kartı

NVIDIA GeForce 940MX​

İşlemci
İntel Core i7 8550u

Bellek
8gb
Depolama
1tb HDD
Content managerda bir ayar vardı şimdi aklıma gelmedi ancak açılırken dikaktli bak vr ile ilgili bir şey yazıyorsa ondan kaynaklı olabilir (bu asetto corsa için) diğer oyunlara gelecek olursak ramden kaynaklı olabilir.

Uras_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Uras Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Content managerda bir ayar vardı şimdi aklıma gelmedi ancak açılırken dikaktli bak vr ile ilgili bir şey yazıyorsa ondan kaynaklı olabilir (bu asetto corsa için) diğer oyunlara gelecek olursak ramden kaynaklı olabilir.
İlginiz için teşekkür ederim

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
siyah ekranda kaldığında alt tab yaparak bakarmısın farklı bir sekmede crash uyarısı görünüyormu
mqdefault.jpg

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
arkadaşlar benim laptopta sunucuya giriyorum girer girmez cpu %99 yazıp atıyor
gtx 1050 ti
intel i5 7100u gibi bir şey vardı

Top Bottom