Neler Yeni

Asetto Corsa klavye ile oynanır mı ?

Oyun şu an 6.40 lira, ekmek fiyatına ama internette hep klavye ile sarmaz diyorlar. İndirimlerden sonra hemen zamlanır düşüncesiyle aldım ancak iade etmeli miyim, klavye ile sarar mı?

Aaahmt

80+ Silver
Oyun şu an 6.40 lira, ekmek fiyatına ama internette hep klavye ile sarmaz diyorlar. İndirimlerden sonra hemen zamlanır düşüncesiyle aldım ancak iade etmeli miyim, klavye ile sarar mı?
iade talebi açıp 2 gün beklemeye değmez bence. Ben de aynı düşünceyle aldım mouse ile de çok zor oynanıyor fakat trafik moduyla falan sarar gibi

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
iade talebi açıp 2 gün beklemeye değmez bence. Ben de aynı düşünceyle aldım mouse ile de çok zor oynanıyor fakat trafik moduyla falan sarar gibi
Bende alsammı şuan güzelmi alınır mı? yani

Arif

80+ Bronze
kanka biraz ne istediğine bağlı ben gibi girip 1-2 saat serbestce arabayla turlamaksa klavye ile oynanır bende fh5 aldım klavye ile bile sarıyo çünkü grafikleri için oynuyorum kaliteli hissettiriyor amacım ultra keyif almak değil hayatta binemeyeceğim araçların içini dışını görmek motorun sesini dinlemek

Aaahmt

80+ Silver
kanka biraz ne istediğine bağlı ben gibi girip 1-2 saat serbestce arabayla turlamaksa klavye ile oynanır bende fh5 aldım klavye ile bile sarıyo çünkü grafikleri için oynuyorum kaliteli hissettiriyor amacım ultra keyif almak değil hayatta binemeyeceğim araçların içini dışını görmek motorun sesini dinlemek
fh4 nasıl hocam ne kadar fark vardır sizce fh5 ile

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de fh4 var ama forza daha arcade olduğu için oynaması kolay. Asetto direk simülasyon gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif

Arif

80+ Bronze
fh4 nasıl hocam ne kadar fark vardır sizce fh5 ile
sürüş mekaniği fh4 ile aynı oyun tamamen değişmiş ama bir araba oyunu olduğu için max yapılacak şeyler aynı görevler falan, meksikada geçmesi biraz üzdü sanki habire çölde sürüyormuşum gibi, ben zaten yeni arabalar sürmek için geçtim fh5'e iyiki geçmişim.

Arif

80+ Bronze
Bende de fh4 var ama forza daha arcade olduğu için oynaması kolay. Asetto direk simülasyon gibi
rraenee'nin yayını izledim geçen fh5'in asettodan daha zor olduğunu söyledi (direksiyon seti ile) bilgin olsun, asetto oynamadığım için bilmiyorum ama haklı olabilirsin oyun direk simülasyon, fh5 gibi değil

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Asetto aldım bakalım nasıl olcak iniyor şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR