Emekli maaşları peşin ödeni, Ocak ayında zamlı maaşlar yatacaktır.ilk zamlı asgari ücret Şubatta yatar. Emeklilerinki ayrı bir sınıf olarak yılda 2 defa değerleme alır yine ilk zam şubatta yatar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahminim 17bin'di ama ışığı yanmayan ampulun yolunu izleyen satılmış vekillerin "Zaten seçim geçti köprü bitti ayıya gerek kalmadı" teşbihli konuşmalarına bakılırsa 15-15.500 falan olacak.
Konuştu sanki gören sancak ekonomist olmuş liseli ergeninş en az şekilde artar çünkü arttıkça daha da batıyoruz ve asgari ücretin artması büyük firmalarında isine geliyor çünkü yeni işletmeler çalışanların maaşı ödeyemeyip iflas ediyorlar yani yeni rakip ortaya çıkmıyor bu durumda piyasa karaborsaya dönüyor şuan aşırı para basıyoruz yani ilk ay güzel olacak sonra artan maaliyeler yüzünden alım gücü dahada düşecek
ve hakkı yenilen emekliler aşırı derecede var babam 8k mı 9k prim günü var ama o 1999 girişinden 6ay fark olduğundan emekli olamıyor ama sadece 1 gün sigortada çalışan adama emekli maaşı veriyorlar bu adalet mi oluyor diye sorgulayacağım ama adaletin parayla satın alınabildiği bir ülke olduğumuz aklıma geliyor
bunu sadece ekonomistler değil herkes biliyorKonuştu sanki gören sancak ekonomist olmuş liseli ergen
Ülkemiz şahlanıyor togg var siha var hatta amd ve inteldem daha iyi işlemcimiz varbunu sadece ekonomistler değil herkes biliyor
hocam ülkemize birşeyler katıyorlar ama şuan ekonomik olarak kötüyüz ayrıca togg u asla kötülemem doğrusunu konuşurum adanada togg a bindim çok güzel ama daha gelişmesi gerekiyor ve normal daha ilk üretim ama şuan ekonominin iyi olduğunu düşünen birisi sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bn herzaman ülkemin en iyi konuma gelmesini isterim ama bu asgari ücrete zam yapıldıkça daha da alım gücü düşüyor ve aşırı akplisiniz ülkemiz şahlanmıyor adım atıyor şahlanma olsa %70 bağımsız olurduk ithalat değil ihracat yapardık bnde akp liyim ama niye chp gipi ter0r yandaşları varken sadece o seçenek var ve iyi kötü birşeyler yapıyor şuan TR sadece ilk adımlarını atıyor ve biraz daha hızlanması gerekÜlkemiz şahlanıyor togg var siha var hatta amd ve inteldem daha iyi işlemcimiz var
İlk yerli ve milli işlemci: Çakıl
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, IDEF 2021'de sergilenen yerli ve milli işletim sistemi Çakıl Milli İşlemci Projesi'ne ilişkin "Türkiye'nin ilk yerli ve mili olarak tasarlanmış işlemcisini elimizde tutuyoruz. Bildiğiniz gibi çip krizi dediğimiz dünyadaki çip krizinin aslında bir parçasını...www.trthaber.com
Hmm haklısın iyi akşamlarhocam ülkemize birşeyler katıyorlar ama şuan ekonomik olarak kötüyüz ayrıca togg u asla kötülemem doğrusunu konuşurum adanada togg a bindim çok güzel ama daha gelişmesi gerekiyor ve normal daha ilk üretim ama şuan ekonominin iyi olduğunu düşünen birisi sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bn herzaman ülkemin en iyi konuma gelmesini isterim ama bu asgari ücrete zam yapıldıkça daha da alım gücü düşüyor ve aşırı akplisiniz ülkemiz şahlanmıyor adım atıyor şahlanma olsa %70 bağımsız olurduk ithalat değil ihracat yapardık bnde akp liyim ama niye chp gipi ter0r yandaşları varken sadece o seçenek var ve iyi kötü birşeyler yapıyor