Neler Yeni

Asgari ücrete zam gelsin

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ben biraz gezdim forumda sanırım siyaset yasak değilmiş abartıp birbirimize girmediğimiz sürece şunu şuraya bırakabilir miyim admin bey eğer yasak ise silebilirim

1638379515846.png

Rulep

80+ Gold
bizim üretime ihtiyacımız var asgari ücret artması demek daha çok para basmak demek daha çok bize zararı var asgari ücret artmadan alım gücümüzü yükseltmek lazım bunun da yolu ÜRETİM

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bizim üretime ihtiyacımız var asgari ücret artması demek daha çok para basmak demek daha çok bize zararı var asgari ücret artmadan alım gücümüzü yükseltmek lazım bunun da yolu ÜRETİM
80 kuruş ile 50 kuruş üreten bir ülkeyiz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
İş veren ne olacak peki ? Keşke ortaya bir şey atmadan önce iyice düşünseler. Hadi verelim deyince veriliyordu sanki.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mesele yükselmesi değil. Asgari ücret yine 3000 olsun ama hayat ucuz olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş veren ne olacak peki ? Keşke ortaya bir şey atmadan önce iyice düşünseler. Hadi verelim deyince veriliyordu sanki.
İşveren eleman eksiltmeye gidecek.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Mesele yükselmesi değil. Asgari ücret yine 3000 olsun ama hayat ucuz olsun.

İşveren eleman eksiltmeye gidecek.
İş veren neden elinde fazladan eleman tutsun ki ? Zaten gereken kadar tutuyorsa eksiltmeye nasıl gidecek ? Hadi gitti diyelim üretimde azalma olmayacak mı ? Asgari ücreti arttırmak bir çözüm yolu değil. Dediğin gibi hayat şartları ucuzlamalı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İş veren neden elinde fazladan eleman tutsun ki ? Zaten gereken kadar tutuyorsa eksiltmeye nasıl gidecek ? Hadi gitti diyelim üretimde azalma olmayacak mı ? Asgari ücreti arttırmak bir çözüm yolu değil. Dediğin gibi hayat şartları ucuzlamalı.
Aslında gereken kadar bile tutmuyorlar 2 kişinin yapacağı işi tek kişiye yüklüyorlar.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Onu düşünen yok herkes sallıyor yok 5k olsun yok 7k olsun ama işvereni düşünmüyorlar. Şu an 10 kişi çalışıyorsa bir iş yerinde asgari ücret 5k olursa bu sayı belki de 6-7'ye düşecek işsiz sayısı artacak bu sefer. Ya da her şeye aşırı zam gelecek başka türlü işveren işin içinden çıkamaz. Ben 3500-3700 maksimum bekliyorum asgari ücretin.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
babamın maaşı asgari ücretten biraz daha fazla ama onun ve diğer işçilerin maaşı iile bir sürü otel yapıldı o otellerde kalmamız için 4 gün tatil bile verdiler yani onlarda para çok sıkıntı yapma sen

babamın maaşı asgari ücretten biraz daha fazla ama onun ve diğer işçilerin maaşı iile bir sürü otel yapıldı o otellerde kalmamız için 4 gün tatil bile verdiler yani onlarda para çok sıkıntı yapma sen
dediğim şirket özel şirklet devlete bağlı değil bu arada ama devlet adamlarıyla görüşürüz başbakan vb. :) anlarsın niye görüştüğünü

Top Bottom