mental bey
80+ Bronze
ÜST DÜZEY ALTIN GÜMÜŞ OYUNCU PAKETİ, BUNU DA AÇALIM GENÇLER ORDAN DA MAÇLARA GEÇİCEZ, HAYDDİİ BAKALIIM, HOCCAM MÜCİZE ARIYORUZ, WO ,NE İKİ DEFA WALKOUT, ARJANTİN ,NOLUYO LAN LAN NOLUYO LAN, NEEEĞĞ NEĞĞĞ, WOO HOHOHOHOOĞĞ, NEEEEE ARKADAŞLAR BU Ş- KAMAREA ŞAKASI MII,NEEEE NEEE, MESSİ MİİİĞ DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, OHAAA, OHAAA, NOLUYOOO, NOLUYOO, NOLUYORUUUUZZ, GENÇLEERR DONDUM KALDIM LANN
Aynı mesajı neden 2 kez attığını sorguluyorumÜST DÜZEY ALTIN GÜMÜŞ OYUNCU PAKETİ, BUNU DA AÇALIM GENÇLER ORDAN DA MAÇLARA GEÇİCEZ, HAYDDİİ BAKALIIM, HOCCAM MÜCİZE ARIYORUZ, WO ,NE İKİ DEFA WALKOUT, ARJANTİN ,NOLUYO LAN LAN NOLUYO LAN, NEEEĞĞ NEĞĞĞ, WOO HOHOHOHOOĞĞ, NEEEEE ARKADAŞLAR BU Ş- KAMAREA ŞAKASI MII,NEEEE NEEE, MESSİ MİİİĞ DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, OHAAA, OHAAA, NOLUYOOO, NOLUYOO, NOLUYORUUUUZZ, GENÇLEERR DONDUM KALDIM LANN
Adam gidiyor aşı kısır yapıyor diye düşük seviyeli bi espri yapıyor benim ultra kalitede aynı mizahtan 2 tane yapmamı mı sorguluyorsun yani?Aynı mesajı neden 2 kez attığını sorguluyorum
ARJANTİNAdam gidiyor aşı kısır yapıyor diye düşük seviyeli bi espri yapıyor benim ultra kalitede aynı mizahtan 2 tane yapmamı mı sorguluyorsun yani?
HASAN ABİ GAZANACAMARJANTİN
Hayır ya sen kazandınPes ediyorum
Sen kazandın.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASupracılar bu sene biranda türedi
Tüh lan gerçek sandım gidip 2 doz daha aşı olacaktım