Neler Yeni

Aşı kısır yapıyor! (Kanıtlı)

smsísmαíl

80+ Silver
ben aşı oldum ama hala kısır yapmadı ben de kendim yapıyorum kısırı

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ÜST DÜZEY ALTIN GÜMÜŞ OYUNCU PAKETİ, BUNU DA AÇALIM GENÇLER ORDAN DA MAÇLARA GEÇİCEZ, HAYDDİİ BAKALIIM, HOCCAM MÜCİZE ARIYORUZ, WO ,NE İKİ DEFA WALKOUT, ARJANTİN ,NOLUYO LAN LAN NOLUYO LAN, NEEEĞĞ NEĞĞĞ, WOO HOHOHOHOOĞĞ, NEEEEE ARKADAŞLAR BU Ş- KAMAREA ŞAKASI MII,NEEEE NEEE, MESSİ MİİİĞ DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, OHAAA, OHAAA, NOLUYOOO, NOLUYOO, NOLUYORUUUUZZ, GENÇLEERR DONDUM KALDIM LANN

ÜST DÜZEY ALTIN GÜMÜŞ OYUNCU PAKETİ, BUNU DA AÇALIM GENÇLER ORDAN DA MAÇLARA GEÇİCEZ, HAYDDİİ BAKALIIM, HOCCAM MÜCİZE ARIYORUZ, WO ,NE İKİ DEFA WALKOUT, ARJANTİN ,NOLUYO LAN LAN NOLUYO LAN, NEEEĞĞ NEĞĞĞ, WOO HOHOHOHOOĞĞ, NEEEEE ARKADAŞLAR BU Ş- KAMAREA ŞAKASI MII,NEEEE NEEE, MESSİ MİİİĞ DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, DANDİK Bİ' PAKETTEN MESSİİH Mİİ, OHAAA, OHAAA, NOLUYOOO, NOLUYOO, NOLUYORUUUUZZ, GENÇLEERR DONDUM KALDIM LANN
Aynı mesajı neden 2 kez attığını sorguluyorum :unsure: :monkahmm:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aynı mesajı neden 2 kez attığını sorguluyorum :unsure: :monkahmm:
Adam gidiyor aşı kısır yapıyor diye düşük seviyeli bi espri yapıyor benim ultra kalitede aynı mizahtan 2 tane yapmamı mı sorguluyorsun yani?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
canım çekti

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
SUPRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jaess

80+ Gold