Neler Yeni

Aşı Olmaktan Korkuyorum.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Yarın Biontech aşı olmaya gideceğim. Normalde hiç korkum yoktu. Bu sabah twitterda Biontech ile ilgili bi hashtag gördüm. Herkese bir şey olmuş aşı olduktan sonra. Birisinin amcasının sağ gözü görmemeye başlamış, birinin dayısı kör olmuş, birisinin dedesi kalp krizi geçirmiş. Bunları okuduktan sonra korkmaya başladım. Sizce bunlar doğru mudur? Ne yapmam lazım?

Captain Pricee

80+ Bronze
Yarın Biontech aşı olmaya gideceğim. Normalde hiç korkum yoktu. Bu sabah twitterda Biontech ile ilgili bi hashtag gördüm. Herkese bir şey olmuş aşı olduktan sonra. Birisinin amcasının sağ gözü görmemeye başlamış, birinin dayısı kör olmuş, birisinin dedesi kalp krizi geçirmiş. Bunları okuduktan sonra korkmaya başladım. Sizce bunlar doğru mudur? Ne yapmam lazım?
Bazı aşı karşıtı insanlar yüzünden insanlarda korku oluşuyor bir şey olacağını sanmıyorum ailem 2 doz oldu hiç bir şey olmadı rahat ol

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aşının İçin'de Çip Var. Hep Ameriganın Oyunları Bunlar.
(!) :p

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı aşı karşıtı insanlar yüzünden insanlarda korku oluşuyor bir şey olacağını sanmıyorum ailem 2 doz oldu hiç bir şey olmadı rahat ol
Benim de ailemdeki herkes oldu ama yine de bi korku girdi icime

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim de ailemdeki herkes oldu ama yine de bi korku girdi icime
Git Vurdur Karşim Yani En Fazla Ne Olabilirki.
Sen Bilim Adamlarına Güven Onlar Güvenli Diorsa Güvenlidir Diğer İnsanları Takma Onlar CAHİL Ne Anlıcaklar Sıradan İnsanlar Doktor Kesiliyor Başımıza Okumuş İnsanlar Dururken Yani Onları Takma Sen.
(!) 🙃

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
FDA dün biontech aşısına onay verdi artık diğer aşılardan farkı kalmadı. Her görüp duyduğuna inanma

Techno08

80+ Gold
Ben dün ikinci dozu oldum sadece kolum ağırıyor bir problem olmadı. Arkadaşlarım ve akrabalarım arasında da sorun çıkan yok.

En İyi Cevap
3
2 Doz aşı oldum ailemde 2 doz olsu sadece kol ağrısı yaşandı. Rahat olun hocam Twitter'da klavyesi olan yazıyor takılmayın oraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,279
Üyeler
165,156
Son üye
Rspct
Top Bottom