Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Bunu kaba dil olarak algılaman düşündürdü.Sana küfür etmedim,aşağılamadım,argo kullanmadım,dalga geçmedim.Ki küfür etmediğim sürece ve aşağılama yapmadığım,dalga geçmediğim sürece buna kimse de karışamaz konuşma özgürlüğümüz olduğundan
Ayrıca kullandığın dilde küçümsemede içeriyor. Bunlarda yasak forumda. ;)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ayrıca kullandığın dilde küçümsemede içeriyor. Bunlarda yasak forumda. ;)
Algılaman öyleyse küçümseme olsun.Sen istediğin şekil anla umrum değil.İstersen bunu küfür,istersen çok güzel kelime anla sana kalmış.Çevrendekilerde seni görüp düşünüler.Aşıyı vurdurun sorun yok,insan alnında yazanı değiştiremez.O yüzden virüs kapmaktansa aşı olun.İyi forumlar,iyi bayramlar dilerim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben Biontech aşısı olmayacağım aşı sıram gelse bile.
Sinovac hariç güvenmiyorum RNA aşısı herkese göre değil.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı olup geçici felç olan aile bireylerim var. Bu konuda temkinliyim.
Geçici felç şuan oturuyorken bile olabilirsin.Rüzgar çarpınca geçici felç olabilirsin,Bilgisayarda veya oturduğun yerde hareketsiz kalırsan geçici felç olabilirsin.O yüzden ciddi bir tehlike değil.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İnsan nüfusunun azalması amaçlanıyor. Dünya çapında kuraklık çok yakın. Başka çaresi yok, aşılar ile azaltmaya çalışacaklar.

Sfb32

80+
Devlet büyükleriyle aynı mantıktasınız sırf çocuklara para harcamamak için.
Bu devlet ne için var peki evlatlarımız ölürken onların tedavisine bakmıyorsa?
Çıkmış bakan "Biz ilaç parasını veriyoruz bu itibar karalamaktır" "Doğurmasaydu" diyor kalıcı tedavinin ilacını değil sadece geçici UCUZ çözümleri peşkeş çekiyor çocukların ölmesini izliyorlar bu da yetmezmiş gibi ilaç için toplanan yardımlarada müdahale ediyorlar sizin bu söylemlerinizde onlara destek veriyor
İşte vicdansız evladını doğurmak isteyen Anne değil siz ve sizin gibi zihniyetlerdir.
Anneye doğurma diyeceğinize devlete vergiler nerede evlatlar ölüyor deseniz?

Şükür ki biz SMA olan hamza bebeğimizi kurtardık ama bu kafalar o çocukların canlarını alıyor...
Yok abicim yok ucuz özüm. Aynen kurtardık adam 160.000 euro toplamış. Doğurup ne yapacak? Açlık sınırında olan birisinin bebek doğurması kadar saçma. Sigorta belli bir değeri karşılar.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
İnsan nüfusunun azalması amaçlanıyor. Dünya çapında kuraklık çok yakın. Başka çaresi yok, aşılar ile azaltmaya çalışacaklar.
Dünya nüfusu azaltılmak istense böyle basit şeylerle olmayacağını profesörler bile söyledi.Dünya nüfusunu azaltıcak virüsün Zombi virüsü olduğu söylendi.Şuan hazırda muhtemelen 500 bin doz vardır bu bizim dediğimiz zombi virüsü.(Resmi kaynaklarda yazıyordu.)Tedavisi de hazır bir şekilde varmış.Şu küçücük robotlarla veya kuşlarla dünyaya yayıcaklarmış.(Uydurma değil,açıklananlar böyle)

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Algılaman öyleyse küçümseme olsun.Sen istediğin şekil anla umrum değil.İstersen bunu küfür,istersen çok güzel kelime anla sana kalmış.Çevrendekilerde seni görüp düşünüler.Aşıyı vurdurun sorun yok,insan alnında yazanı değiştiremez.O yüzden virüs kapmaktansa aşı olun.İyi forumlar,iyi bayramlar dilerim.
İnsandan insana göre değişiyor işte bu BionTech'in etkisi daha ne uzatıyorsun madem o kadar bilimselsin alın yazısı diye bir şey tutturmuşsun gidiyorsun. Yok rüzgar çarpması diyorsun. BionTech vurulduktan sonramı hepsi mi kalp krizi felç ve hepsi mi tesadüf oldu? Bu kadar saçma düşüneni görmedim. Bu arada sanada iyi forumlar ve bayramlar.

Son düzenleme:

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
İnsandan insana göre değişiyor işte bu BionTech'in etkisi daha ne uzatıyorsun madem o kadar bilimselsin alın yazısı diye bir şey tutturmuşsun gidiyorsun. Yok rüzgar çarpması diyorsun. BionTech vurulduktan sonramı hepsi mi çarpıldı ve hepsi mi tesadüf oldu? Bu kadar saçma düşüneni görmedim. Bu arada sanada iyi forumlar ve bayramlar.
Konuyu kapatsana.O kadar bayram diye tartışma olmasın diye kapatıyorum ama devam ettiriyorsun.

Basrii

80+ Bronze
Yengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Arkadaşımın dayısı Biontech aşısı olup kalp krizi geçirdi.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Mukadderat...

Top Bottom