Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Konuyu kapatsana.O kadar bayram diye tartışma olmasın diye kapatıyorum ama devam ettiriyorsun.
Ben zaten konuyu kapatmaya çalışıyordum sen uzattıkça uzatıyorsun. İnsanlar boşuna mı söylüyor yalan mı söylüyor ? İnsanlar görüyor ki gelip buraya yazıp söylüyor. Konuyu kapatıyorum bir daha bir şey yazmayacağım hepinize iyi bayramlar dilerim.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Komplo teorilerinden fazlası değildir. 10 Milyon kişi aşılanıyor. 10 milyon insan normal zamanda 1 haftada 100 lerce ölüm 100 lerce kalp krizi 100 lerce geçici felçlik geçirecekti. Aşıyı oldum bir şey olmadıyı demez kimse. Aşı oldum şuram ağrıdı daha çok ilgi çeker haber değeri taşır. Ortalama ömrü 40 tan 70 e çıkaran tıpa güvenin . Çocuklarınız felç olmuyorsa veya eskilerden duyduklarınız gibi doğan kardeşlerinizin yarısı ölmüyorsa aşılara güvenin. İnsanoğlu en büyük nankörlüğünü aşılara yapmakta. Dili olsa aşıların yüzünüze tükürürdü emin olun. Evlat acısı yaşamayan nesiller yetişiyor artık. Siz hala inkar edin. Bir doktor olarak ilk gün gidip aşıyı oldum. Tanıdığım tüm meslektaşlarımda aynısını yaptı. Ama bu duyulmaz elbette bir çıkıntı doktor kesin çıkmıştır yaptırmamıştır o duyulur haber yapılır.

Farway

80+ Silver
Yok abicim yok ucuz özüm. Aynen kurtardık adam 160.000 euro toplamış. Doğurup ne yapacak? Açlık sınırında olan birisinin bebek doğurması kadar saçma. Sigorta belli bir değeri karşılar.
Yazık çok yazık. Çocuk doğurmak bile lüx olmuş gözünüzde.Bir annenin sevincini çok görüp üzüntüsünü bu kadar yok sayacak ne yaşadınız? 100 tane çocuğuna bakamayan ülke 5 milyon suriyeliye bakıyor yazıklar olsun.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Dünya nüfusunu azaltmak için yapıyorlar aşıyı (!).

Sfb32

80+
Yazık çok yazık. Çocuk doğurmak bile lüx olmuş gözünüzde.Bir annenin sevincini çok görüp üzüntüsünü bu kadar yok sayacak ne yaşadınız? 100 tane çocuğuna bakamayan ülke 5 milyon suriyeliye bakıyor yazıklar olsun.
Hasta çocuk doğurmak. O çocuğun cenazesini götürmek kolay mı? Ucuz tedavi yok. Amerika'da da aynı İspanya'da da.

Farway

80+ Silver
Hasta çocuk doğurmak. O çocuğun cenazesini götürmek kolay mı? Ucuz tedavi yok. Amerika'da da aynı İspanya'da da.
Onların devleti çocuklara ölüme terk ediyormu? Vatandaşları parası yoksa ölsün diyormu sizin gibi? Hasta çocuk dediğin iyileşebilir dostum bunu anla o çocuk hasta ama sadece 1 ilaç onu iyileştiriyor.İyileşebilecek bir çocuğu anne karnında öldürmek doğrumu? O cinayet değilmi?
Neden "Devlet keşke karşılasa" demek yerine ölsünler paraları yoksa demeyi tercih ediyorsun?

Sfb32

80+
Onların devleti çocuklara ölüme terk ediyormu? Vatandaşları parası yoksa ölsün diyormu sizin gibi? Hasta çocuk dediğin iyileşebilir dostum bunu anla o çocuk hasta ama sadece 1 ilaç onu iyileştiriyor.İyileşebilecek bir çocuğu anne karnında öldürmek doğrumu? O cinayet değilmi?
Neden "Devlet keşke karşılasa" demek yerine ölsünler paraları yoksa demeyi tercih ediyorsun?
Bana destekleyen 3 devlet göster?

Top Bottom