Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Arkadaş anlaman mı yok.İnsanlara aşıları kötülemek için öyle söylüyorlar.Tesadüf denk gelmiş hemde baya tesadüf.
Ben gördüğümü söylüyorum. Çevremde BionTech vurulanlarda böyle etkiler görülüyor. Aşıya da karşı değilim ve kötülemeye de çalışmıyorum. Sadece dediğim şey BionTech aşısı vurulanlarda böyle etkiler gözlemlenebiliyor. Sende konuyu saptırmaya çalışarak bizim aşıyı kötülemeye çalıştığımızı lanse etmeye çalışıyorsun. Ayrıca sen nasıl düzgün konuşulacağını öğrenmelisin. 'Arkadaş anlamanmı yok' falan ne? Tanımadığın insanlara kaba ve agresif bir şekilde konuşmazsın. Forum kurallarını tekrardan okumalısın.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bu tür olayların hepsi ileriye dönük nesillerde çıkıyor ya kısırlık gen bozukluğu kanser zeka geriliği vesaire zamanla göreceğiz.
ben olmıcam isterse türkiye aşı yapsın evden çıktım yok korona bulaşması çok düşük ihtimal

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ben gördüğümü söylüyorum. Çevremde BionTech vurulanlarda böyle etkiler görülüyor. Aşıya da karşı değilim ve kötülemeye de çalışmıyorum. Sadece dediğim şey BionTech aşısı vurulanlarda böyle etkiler gözlemlenebiliyor. Sende konuyu saptırmaya çalışarak bizim aşıyı kötülemeye çalıştığımızı lanse etmeye çalışıyorsun. Ayrıca sen nasıl düzgün konuşulacağını öğrenmelisin. 'Arkadaş anlamanmı yok' falan ne? Tanımadığın insanlara kaba ve agresif bir şekilde konuşmazsın. Forum kurallarını tekrardan okumalısın.
Tanımadığım insan kim olursa olsun bir konuda iddialaşıyorsa o kişiye karşı konuşma tarzım değişir.Nasıl konuşulacağını düzgün bir şekilde biliyorum.Böyle bir şeyin olmadığını sana tesadüf olarak denk geldiğini söylüyorum.Bir tehlikesi olsa çoktan yasaklanmıştı bu aşı.Alnında yazanı değiştiremez insan o yüzden olun.Zaten güvenilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olmıcam isterse türkiye aşı yapsın evden çıktım yok korona bulaşması çok düşük ihtimal
Kankam sana sunmuyorlar tercihini.En fazla bir kaç ay ertelersin.Sonra vurulduğun aşının koruma süresine göre bu artık hep zorunlu bir aşı haline gelicek.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Tanımadığım insan kim olursa olsun bir konuda iddialaşıyorsa o kişiye karşı konuşma tarzım değişir.Nasıl konuşulacağını düzgün bir şekilde biliyorum.Böyle bir şeyin olmadığını sana tesadüf olarak denk geldiğini söylüyorum.Bir tehlikesi olsa çoktan yasaklanmıştı bu aşı.Alnında yazanı değiştiremez insan o yüzden olun.Zaten güvenilirler.

Kankam sana sunmuyorlar tercihini.En fazla bir kaç ay ertelersin.Sonra vurulduğun aşının koruma süresine göre bu artık hep zorunlu bir aşı haline gelicek.
çok saçmaymış mesela vurulmak istemeyen birisi imza atsa ben aşı vurulmak istemiyorum bütün sorumluluk benim üstümde diye aşı vurmazlar bence

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
En etkili Biontech.En güveniliri Biontech.Tehlikesi olmayan Bionctech,zaten tehlike olan aşılar yasaklandı tehlikeli olan aşı kullanılmıyor zaten.

İkiside aynı aşı

Türkler buldu diye çünkü bi mantıklı düşün
Aşı yaptırmadıkları gibi aşıyı neden yaptırmadıklarınıda biliyorum keşke saçma sapan bi sebep sunacağına bi sorsaydın.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
çok saçmaymış mesela vurulmak istemeyen birisi imza atsa ben aşı vurulmak istemiyorum bütün sorumluluk benim üstümde diye aşı vurmazlar bence
Yapamazsın.Bu virüs tüm insanlığa tehlikeli olduğundan vurulmak zorundasın.Zaten dikkat etmeyenlerin,aşıya karşı çıkıp insanları tehlikeye atanların hesabı sorulacak.Virüs dünyaya boşuna gelmedi.İnsanların kendini düzeltmesi için geldi.Aşı zorunlu vuruluyor,eğer vurulmadıysa hiç bir şeyden yararlanamazsın.Market,okul,bakkal,şehir değiştirme falan her şeyden yararlanamazsın.Muhtemelen vurulmazsanda ceza yersin yine vurulursun.

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Gözlemlendiğine dair çevremde ve dünyada böyle bir şey görmedim.Yan etkileri belli ateş öksürme gibi şeyler başka bir şey yok.Güvenilir olduğundan aşıya bağlayamazsınız bu sebebi.İnsanları korkutmaya çalışıyorlar böyleleri çünkü.Hem konuşma özgürlüğüm var,seni konuşarak taciz etmediğime göre istediğim şekil konuşabilirim.

Hiç bir insan böyle değil kankam anlayın şunu.Çevrelerine böyle denk gelmiş sadece.
Sen gözlememiş olabilirsin ama biz gözlemliyoruz. İnsanları korkutmaya falanda çalışmıyoruz. Sadece dediğimiz şey BionTech vurulanlar kalp krizi geçirebiliyor. Biz böyle diyerek insanlara aşı vurulmayın da demiyoruz. Sen nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun bilemiyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşı yaptırmadıkları gibi aşıyı neden yaptırmadıklarınıda biliyorum keşke saçma sapan bi sebep sunacağına bi sorsaydın.
Valla benim gördüğüm Almanya ekonomide iyi diğer her şeyde kötü,insanları çok ırkçı hele hele Türklere çok karşılar.

Sen gözlememiş olabilirsin ama biz gözlemliyoruz. İnsanları korkutmaya falanda çalışmıyoruz. Sadece dediğimiz şey BionTech vurulanlar kalp krizi geçirebiliyor. Biz böyle diyerek insanlara aşı vurulmayın da demiyoruz. Sen nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun bilemiyorum.
La dünyada yok öyle bir şey diyorum.Deneyler,testler olmadığını kanıtlıyor diyorum hala biz gözlemliyoruz diyorsun.Allah aşkına git araştır böyle bir şey var mı diye.Çevrene tesadüf denk gelmiş diyorum hala anlamıyorsun.Biontech'den kaynaklı tehlikeli yan etkiler yok.Vadesi dolmuş demek ki insanların bu da aşı olacağı zaman olmuş.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yapamazsın.Bu virüs tüm insanlığa tehlikeli olduğundan vurulmak zorundasın.Zaten dikkat etmeyenlerin,aşıya karşı çıkıp insanları tehlikeye atanların hesabı sorulacak.Virüs dünyaya boşuna gelmedi.İnsanların kendini düzeltmesi için geldi.Aşı zorunlu vuruluyor,eğer vurulmadıysa hiç bir şeyden yararlanamazsın.Market,okul,bakkal,şehir değiştirme falan her şeyden yararlanamazsın.Muhtemelen vurulmazsanda ceza yersin yine vurulursun.
aynen orası doğru ahirette onların hesabı sorulucak kasıtlı olarak dişarı çıkan önlem almayanlar için ama ileride aşının yan etkisini görmek istemiyorum kimse istemez bunu eğer düzgün bir aşı olsa hiç itraz etmeyiz

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Ayrıca belli ki foruma girerken kuralları okumadığın çok belli. Kaba dil kullanmak yasak. Kaba dil kullanamazsın.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ayrıca belli ki foruma girerken kuralları okumadığın çok belli. Kaba dil kullanmak yasak. Kaba dil kullanamazsın.
Kaba dil? :D vallahi güldürdün.Kaba dil bu olsa keşke de dostluk olsa.

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Kaba dil? :D vallahi güldürdün.Kaba dil bu olsa keşke de dostluk olsa.
Askerlik arkadaşıyız sanki ''Anlaman mı yok, Aklın yok''bunlar ne oluyor ? Bunlar benim lafım değil;) Ayrıca kullandığın dilde küçümsemede içeriyor. Bunlarda yasak forumda.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Askerlik arkadaşıyız sanki ''Anlaman mı yok, Aklın yok''bunlar ne oluyor ? Bunlar benim lafım değil;)
Bunu kaba dil olarak algılaman düşündürdü.Sana küfür etmedim,aşağılamadım,argo kullanmadım,dalga geçmedim.Ki küfür etmediğim sürece ve aşağılama yapmadığım,dalga geçmediğim sürece buna kimse de karışamaz konuşma özgürlüğümüz olduğundan

Top Bottom