Üretilmesi zor olan bir aşının 50 dolar olmasını beklemiyorsunuz herhalde. SMA artışı vardı zaten sosyal medya bunu belirginleşti. Evet, annesi doğurmasaydı. O çocuğun hayatı kolay mı geçecek? Belki dışlanacak belki evde yatalak kalacak sence bu iyi mi?SMA hastalığı yoktu demedim sarsta yoktu demedim SMA neden arttı dedim DSÖ neden Covid'e önlem almadı dedim.
Hem de bu nasıl bir vicdan dır ki tedavisi olan bir hastalık için "Annesi doğurmasaydı" diyebiliyorsunuz doğmamışta olsa evlat bu hem önce dsö SMA nın ilacını 2.8M dolar olmasını açıklasın can onlar içinde sadece paradan ibaret.
Öyle bir şey söz konusu değil.Tüm doktorlar bilim adamları tehlikesi olmadığını açıklıyor.Türkiye'de insanlar aşıları kötülemek için aşıdan dolayı oldu diyorlar.Dünyanın neredeyse çoğu ülkesi Biontech vuruluyor.Amerika'nın çoğu Biontech vuruldu böyle bir şey yok.Dünyada böyle bir şey yokken insanları korkutmaya çalışmayın.Aşılar güvenilir olmasa tüm dünyada yasaklanırdı!Yengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Arkadaşımın dayısı Biontech aşısı olup kalp krizi geçirdi.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
İlaç dedim tedavi dedim yine doğurmasaydı... Boşverin haklısınız.Üretilmesi zor olan bir aşının 50 dolar olmasını beklemiyorsunuz herhalde. SMA artışı vardı zaten sosyal medya bunu belirginleşti. Evet, annesi doğurmasaydı. O çocuğun hayatı kolay mı geçecek? Belki dışlanacak belki evde yatalak kalacak sence bu iyi mi?
Öyle söylendi ama yalan olduğu açıklandı.Aşıda bir sıkıntı olabilir. Çünkü Biontech aşısının yan etkileri çok fazlaymış.
Tedavi pahalı. Bunu karşılayamaz. Hala doğursun diyorsun. Doğurup da çocuk ölsün mü? Ne vicdansızlar var ya.İlaç dedim tedavi dedim yine doğurmasaydı... Boşverin haklısınız.
Yolda down sendromlu veya otizmli bireyde görünce tekme atmayı unutmayın engelli sonuçta.
En etkili Biontech.En güveniliri Biontech.Tehlikesi olmayan Bionctech,zaten tehlike olan aşılar yasaklandı tehlikeli olan aşı kullanılmıyor zaten.En iyisi rus aşısı bence en etkili birde en az semptomlu biontech en ağırı
İkiside aynı aşıBen yaptırırsam Pfizer istiyorum eğer yaparken seçenek sunarlarsa
Türkler buldu diye çünkü bi mantıklı düşünAlmanyadaki insanlar bu aşıyı yaptırmaktan çekiniyor desem ?
Bir aşının deneme süresini biliyorsun değil mi ? şuan çıkan aşılar 2023 den önce kullanılamaz. Şuan aşılar mecburiyetten kullanılıyor ve uzun vadede yapacağı yan etki belli değil. Şuan insanlar mecburi olarak denek oluyor.En etkili Biontech.En güveniliri Biontech.Tehlikesi olmayan Bionctech,zaten tehlike olan aşılar yasaklandı tehlikeli olan aşı kullanılmıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkiside aynı aşı
Aşıdan kaynaklı değil anla şunu boş boş konuşma.Azcık aklın olsa böyle bir şeyi düşünür müsün sence?Ben kendi gözümle gördüğüm şeye inanıyorum. Babamın arkadaşları taş gibi adamlardı. Adam aşı olduktan sonra kalp krizi geçirdi ama ölmedi. Bir diğer arkadaş da kalp krizi geçirerek öldü. Hiçbiri de korona virüsten ölmedi. Ayrıca bilip bilmeden korona virüsten öldü diye geçiştiremezsin. Hepsinin testi negatif çıktı.
Kullanılan teknoloji ilk defa kullanılıyor Biontech'de o yüzden yan etkisi var ama öyle ciddi derece de değil.Tüm aşılarda yan etki var.Ve FAZ 3 çalışmasını tamamlamış ve DSÖ, bir çok labarotuvarlarda aşıların tehlikeli olup olmadığı bir kaç kez test edildi.Tehlikeli olan aşılar yasaklandı.Bir aşının deneme süresini biliyorsun değil mi ? şuan çıkan aşılar 2023 den önce kullanılamaz. Şuan aşılar mecburiyetten kullanılıyor ve uzun vadede yapacağı yan etki belli değil. Şuan insanlar mecburi olarak denek oluyor.
Her aşı öyle değil.Kullanılan çoğu aşı önceden kullanılmış aşılardan olduğu için test süreleri baya düşük.Bir aşının deneme süresini biliyorsun değil mi ? şuan çıkan aşılar 2023 den önce kullanılamaz. Şuan aşılar mecburiyetten kullanılıyor ve uzun vadede yapacağı yan etki belli değil. Şuan insanlar mecburi olarak denek oluyor.
Önceden kullanılan aşı için Sinovac'ı kastediyorsan bir şey diyemem. Ancak yeni aşılar için bu test süresi kesinlikle yeterli değil, profesörler böyle diyor. Ancak Dünya'nın çarklarının dönüp kapitalist sistemin para kazanması için insanları çabucak aşılamak lazım, uzun vadede yan etkilerine bakmaya zaman yok.Aşıdan kaynaklı değil anla şunu boş boş konuşma.Azcık aklın olsa böyle bir şeyi düşünür müsün sence?
Kullanılan teknoloji ilk defa kullanılıyor Biontech'de o yüzden yan etkisi var ama öyle ciddi derece de değil.Tüm aşılarda yan etki var.Ve FAZ 3 çalışmasını tamamlamış ve DSÖ, bir çok labarotuvarlarda aşıların tehlikeli olup olmadığı bir kaç kez test edildi.Tehlikeli olan aşılar yasaklandı.
Her aşı öyle değil.Kullanılan çoğu aşı önceden kullanılmış aşılardan olduğu için test süreleri baya düşük.
bence aşılar haylen daha deneme aşamasında insanlar üzerinde test ediyorlar daha çok erken olmak içinYengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Arkadaşımın dayısı Biontech aşısı olup kalp krizi geçirdi.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?