Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Aşılar siyasi yaptırım olarak uygulanıyor tüm dünyada sadece seviyeleri farklı. Aşıların hiçbirinde çalışma tamamlanmadı. Zaten virüsler sürekli mutasyon geçirdiğinden aşıyı yapayım kurtulayım diye bir mantık yok. İnsanların çoğu zaten belirti göstermeden hastalığa yakalanıp kurtuluyorlar. Ve olduğunuz aşıların çoğu da covid için geliştirilmiş aşılar değil haberiniz olsun. İnternetten araştırabilirsiniz. Ve bu arada bu aşıları satanlar hiçbir sorumluluk kabul etmemek şartı ile ülkelere sattığı için yarın bugün anlaşılsa ki bu aşılar palavra bir yere de şikayet edemezsiniz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek

Sfb32

80+
Gerçek olaylar bunlar ne komplo teorisi adam korona olmadan ölüyor aşı olduktan sonra
Kardeşim Dünya Sağlık Örgütü yok diyor. Bunun gibi birine mi yoksa Dünya Sağlık Örgütü'ne mi güveneceksin?
Komplo teorileri uydurmayın. Ölenler corona virus'den ölüyor.

BuraKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak Kaya
Yengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Arkadaşımın dayısı Biontech aşısı olup kalp krizi geçirdi.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Almanyadaki insanlar bu aşıyı yaptırmaktan çekiniyor desem ?

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Kardeşim Dünya Sağlık Örgütü yok diyor. Bunun gibi birine mi yoksa Dünya Sağlık Örgütü'ne mi güveneceksin?
Komplo teorileri uydurmayın. Ölenler corona virus'den ölüyor.
Ben kendi gözümle gördüğüm şeye inanıyorum. Babamın arkadaşları taş gibi adamlardı. Adam aşı olduktan sonra kalp krizi geçirdi ama ölmedi. Bir diğer arkadaş da kalp krizi geçirerek öldü. Hiçbiri de korona virüsten ölmedi. Ayrıca bilip bilmeden korona virüsten öldü diye geçiştiremezsin. Hepsinin testi negatif çıktı.

Sfb32

80+
Ben kendi gözümle gördüğüm şeye inanıyorum. Babamın arkadaşları taş gibi adamlardı. Adam aşı olduktan sonra kalp krizi geçirdi ama ölmedi. Bir diğer arkadaş da kalp krizi geçirerek öldü. Hiçbiri de korona virüsten ölmedi. Ayrıca bilip bilmeden korona virüsten öldü diye geçiştiremezsin. Hepsinin testi negatif çıktı.
Aynen sen böyle devam et. Sakın aşı olma. Aşı boşuna israf edilmesin.

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Aynen sen böyle devam et. Sakın aşı olma. Aşı boşuna israf edilmesin.
Ben aşıya karşı falan değilim konuyu saptırmaya çalışıyorsun. Ama BionTech vurulanlarda böyle şeyler görülebiliyor.

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Şunu da söylemeden edemeyeceğim. DSÖ yü ne zannediyor buraya yazanlar. Dediklerinin hepsi doğru mu? Vaka çin de yanlış hatırlamıyorsam 3 ay sürdü diğer ülkelere sıçraması. Neden bir şey demediler? Önlem almadılar? Bunlar birilerinin ceplerini dolduran mevzular. Ülkeler üstü olaylar bunlar. Komplo teorisi diyenlerde böyle inanmaya devam etsinler. He bu arada ölen insanların coronadan ölüp ölmediğine iyi baksınlar. Şuana kadar ölenlerin yarısından azı coronadan ölmüştür ve fazla bile söyledim aslında. Ölenlerin çoğuda belirli yaş aralıklarında. Ayrıca araştırın kaç kişi evinde coronadan ölmüş. Ölümlerin neredeyse hepsi hastanede. Düşünen için kanıt çok ama ben buraya bunları hepsini yazsam fark etmez. İnanmamaya niyetli adam inanmaz.

Top Bottom