Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Chrollo04

80+ Bronze
Yengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Arkadaşımın dayısı Biontech aşısı olup kalp krizi geçirdi.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Denk gelmiştir

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Okudum dediğin gibi eceli gelene hiçbişey fayda etmez isterse demir olsunlar beninde yakınımda çoğu herkes oldu bişey olmadı aşı olmaya devam sıkıntı yok
Benim demek istediğim şey BionTech aşısının böyle etkileri olabiliyor. Aşıya da karşı değilim.

Farway

80+ Silver
Bu arada bunlara komplo teorisi diyenler en basiti SMA hastalığının neden arttığını açıklasın ya da DSÖ nün domuz gribi ve kuş gribini ortaya atıp aşı satmaya çalıştığı günleri unutarak hadi onu da geçtim corona ilk çıktığında yayılmadan neden önlem almadıklarını açıklayamaz :D

Sfb32

80+
Bu arada bunlara komplo teorisi diyenler en basiti SMA hastalığının neden arttığını açıklasın ya da DSÖ nün domuz gribi ve kuş gribini ortaya atıp aşı satmaya çalıştığı günleri unutarak hadi onu da geçtim corona ilk çıktığında yayılmadan neden önlem almadıklarını açıklayamaz :D
Eğer DSÖ'nün sitesine girip bakarsan görürsün. SMA hastalığı önceden da vardı zaten. SMA hastalığı anne karnında öğreniliyor. Annesi doğurmasaydı. Aynen mutasyon geçirmediler. SARS virüsü de yalandı zaten.

TALHA MURAT

80+ Silver
Yengemin amcası Biontech aşısı oldu ve 4 gün sonra kalp krizi geçirip vefat etti.
Ve bugün de ilkokul öğretmenimin eşi Biontech aşısı olduktan sonra kalp krizi geçirmiş.
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Aynı şekilde yakınım biontech alışı oldu beynine pıhtı aktı ve felç kaldı ben hiçbir aşıyı olmam olmucam.

MENGELE88

80+ Bronze
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Covid aşıları bir IQ testidir olan kaybetmiştir özellikle MRNA aşısı olan direkt ölmeyi veya sürünmeyi göze almıştır veya almalıdır.

Global medya saklıyor ama binlerce kişi biontech gibi MRNA aşılarından ölüyor.

Covid masalıyla korkutup aşı ve ilaçla öldürme,kısırlaştırma,süründürme taktiği dikkatli olun.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Sizce bunlar tesadüf mü?
Neden böyle oluyor?
Bence aşıda sıkıntı yok yan etki veya alerjiden olabilir diye dusunuyorum

aşı iyidir iyidir aşı olun olduktan sonra ölmeyecek adam da ölüyor

Farway

80+ Silver
Eğer DSÖ'nün sitesine girip bakarsan görürsün. SMA hastalığı önceden da vardı zaten. SMA hastalığı anne karnında öğreniliyor. Annesi doğurmasaydı. Aynen mutasyon geçirmediler. SARS virüsü de yalandı zaten.
SMA hastalığı yoktu demedim sarsta yoktu demedim SMA neden arttı dedim DSÖ neden Covid'e önlem almadı dedim.
Hem de bu nasıl bir vicdan dır ki tedavisi olan bir hastalık için "Annesi doğurmasaydı" diyebiliyorsunuz doğmamışta olsa evlat bu hem önce dsö SMA nın ilacını 2.8M dolar olmasını açıklasın can onlar içinde sadece paradan ibaret.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence denk gelmiştir birsürü tanıdığım aşı oldu bir şey çıkmadı sadece babaannemde 2.dozdan sonra aşı olan kolunda kol ağrısı oldu oda 1 gün sonra geçti

caang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Caner
Aynısı bizim aile büyüğümüzün başına geldi oda kalp krizi geçirdi sapa sağlam adamdı :(

Top Bottom