Neler Yeni

Aşı Yaptırırken Dikkat Edin

Farway

80+ Silver
Tedavi pahalı. Bunu karşılayamaz. Hala doğursun diyorsun. Doğurup da çocuk ölsün mü? Ne vicdansızlar var ya.
Devlet büyükleriyle aynı mantıktasınız sırf çocuklara para harcamamak için.
Bu devlet ne için var peki evlatlarımız ölürken onların tedavisine bakmıyorsa?
Çıkmış bakan "Biz ilaç parasını veriyoruz bu itibar karalamaktır" "Doğurmasaydu" diyor kalıcı tedavinin ilacını değil sadece geçici UCUZ çözümleri peşkeş çekiyor çocukların ölmesini izliyorlar bu da yetmezmiş gibi ilaç için toplanan yardımlarada müdahale ediyorlar sizin bu söylemlerinizde onlara destek veriyor
İşte vicdansız evladını doğurmak isteyen Anne değil siz ve sizin gibi zihniyetlerdir.
Anneye doğurma diyeceğinize devlete vergiler nerede evlatlar ölüyor deseniz?

Şükür ki biz SMA olan hamza bebeğimizi kurtardık ama bu kafalar o çocukların canlarını alıyor...

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Önceden kullanılan aşı için Sinovac'ı kastediyorsan bir şey diyemem. Ancak yeni aşılar için bu test süresi kesinlikle yeterli değil, profesörler böyle diyor. Ancak Dünya'nın çarklarının dönüp kapitalist sistemin para kazanması için insanları çabucak aşılamak lazım, uzun vadede yan etkilerine bakmaya zaman yok.
Aşıların test süresi belli aralıklar arasında biter mesela FAZ 3 diyelim ki 8-36 hafta ama mesela yani.En uzun aşama FAZ 3 bu da bitti çoğu aşıda.Böyle erken bitmesinin sebebi çalışmaların hızlandırılması.Hatta bu deneylerde insanlar kontrol edildi bir kaç ay.Bir aşının yan etkisi 1 yıl sonra falan çıkmaz yani testler ona göre.Test,deneyler hızlandırıldığından böyle erken çıktı ve teknoloji açışından.En son salgının üstünden kaç yıl geçti bilmiyorum ama o zamanın teknolojisiyle bu zamanın bir değil.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Aşıların test süresi belli aralıklar arasında biter mesela FAZ 3 diyelim ki 8-36 hafta ama mesela yani.En uzun aşama FAZ 3 bu da bitti çoğu aşıda.Böyle erken bitmesinin sebebi çalışmaların hızlandırılması.Hatta bu deneylerde insanlar kontrol edildi bir kaç ay.Bir aşının yan etkisi 1 yıl sonra falan çıkmaz yani testler ona göre.Test,deneyler hızlandırıldığından böyle erken çıktı ve teknoloji açışından.En son salgının üstünden kaç yıl geçti bilmiyorum ama o zamanın teknolojisiyle bu zamanın bir değil.
Aşıların test süresinde belli aralıklar vardır, bu kısım doğru. Faz 3 kısmı 3-4 yıl sürer, yani 36 hafta falan değil. Bunu Pzifer sitesinden ve daha değişik kaynaklardan buldum. İnsanların bir kaç ay kontrol edilmesi yetmez. Dediğim gibi, Milyonerler dahada zengin olsun diye bu aşılar FAZ3 tamamlanmadan insanlara yapılıyor ve daha uzun vadede yan etkileri belli değil. Daha önce hiçbir aşıda kullanılmayan teknolojiyle yapılan bu aşıya 36 hafta nasıl yetebilir ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşıların test süresinde belli aralıklar vardır, bu kısım doğru. Faz 3 kısmı 3-4 yıl sürer, yani 36 hafta falan değil. Bunu Pzifer sitesinden ve daha değişik kaynaklardan buldum. İnsanların bir kaç ay kontrol edilmesi yetmez. Dediğim gibi, Milyonerler dahada zengin olsun diye bu aşılar FAZ3 tamamlanmadan insanlara yapılıyor ve daha uzun vadede yan etkileri belli değil. Daha önce hiçbir aşıda kullanılmayan teknolojiyle yapılan bu aşıya 36 hafta nasıl yetebilir ?
mesela dedim 36 haftayı okumamışsın sanırım kankam.Doktorlar profesörler DSÖ güvenilir diyiyor.Çalışmalar düşürülebilecek en kısa düşürüldü ve sonuçlarında zararlı tehlikeli bir şey çıkmadı.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
mesela dedim 36 haftayı okumamışsın sanırım kankam.Doktorlar profesörler DSÖ güvenilir diyiyor.Çalışmalar düşürülebilecek en kısa düşürüldü ve sonuçlarında zararlı tehlikeli bir şey çıkmadı.
Hocam seni iyi anladım ama bir başka profesörde en az 3 yıl geçmesi lazım diyor. Pzifer'in internet sitesinde bile FAZ3 kısmı 3-4 yıl diyor. Bu durumda kime inanayım 7-8 ayda aşı çıkartanlaramı inanayım :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam seni iyi anladım ama bir başka profesörde en az 3 yıl geçmesi lazım diyor. Pzifer'in internet sitesinde bile FAZ3 kısmı 3-4 yıl diyor. Bu durumda kime inanayım 7-8 ayda aşı çıkartanlaramı inanayım :D
Valla süreç olması gerektiği gibi değil.Muhtemelen aşı vardı.Veya aşı gerçekten bulunduğu için çalışmalar kısa sürdü.Yani insan kaderini değiştiremeyeceği için pekte düşünmeye gerek yok.Vurulsun herkes tehlike olmasın çevrede ki insanlara.Aşı vurulanlar 1. dozla 2.doz arasında virüs kapıyorsa hafif atlatıyor.Bunu çevremde çok gördüm etkili olduğu bes belli sonuçta.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Valla süreç olması gerektiği gibi değil.Muhtemelen aşı vardı.Veya aşı gerçekten bulunduğu için çalışmalar kısa sürdü.Yani insan kaderini değiştiremeyeceği için pekte düşünmeye gerek yok.Vurulsun herkes tehlike olmasın çevrede ki insanlara.Aşı vurulanlar 1. dozla 2.doz arasında virüs kapıyorsa hafif atlatıyor.Bunu çevremde çok gördüm etkili olduğu bes belli sonuçta.
Etkili olabilir tabi, ama uzun vadeyide görmek lazım. Ben güvenip vurduramam maalesef.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Etkili olabilir tabi, ama uzun vadeyide görmek lazım. Ben güvenip vurduramam maalesef.
Anlamıyorum başka dinde olsak inanmıyorlar neyse derim.Ama müslümanız ve alnımızda yazanın değişmeyeceğini biliyoruz.Her şekilde bir şey olucaksa o zaman olucak.Zaten kimseye fikir sunulmuyor aşı konusunda.Herkes vurulmak zorunda.Bunu sadece bir kaç ay geçiştirir insan.

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
Aşıdan kaynaklı değil anla şunu boş boş konuşma.Azcık aklın olsa böyle bir şeyi düşünür müsün sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanılan teknoloji ilk defa kullanılıyor Biontech'de o yüzden yan etkisi var ama öyle ciddi derece de değil.Tüm aşılarda yan etki var.Ve FAZ 3 çalışmasını tamamlamış ve DSÖ, bir çok labarotuvarlarda aşıların tehlikeli olup olmadığı bir kaç kez test edildi.Tehlikeli olan aşılar yasaklandı.

Her aşı öyle değil.Kullanılan çoğu aşı önceden kullanılmış aşılardan olduğu için test süreleri baya düşük.
BionTech vurulduktan sonra olmasının sebebi ne peki? Çok biliyorsan söyle. Ayrıca benimle böyle konuşamazsın sen kim oluyorsun? Ben insan gibi konuşuyorum burada. Hepsinin ortak noktası BionTech aşısını vurulması. Aşıya da karşı değilim demek istediğim şudur BionTech vurulunca bu etkiler gözlemlenebiliyor. O yüzden dikkat edin diyorum.

Umut0526

80+ Silver
Benim babamda sinovac vuruldu vurulduktan 10 gün sonra pozitif çıkmıştı. Tabi bu biontech olanlarda da olabiliyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
BionTech vurulduktan sonra olmasının sebebi ne peki? Çok biliyorsan söyle. Ayrıca benimle böyle konuşamazsın sen kim oluyorsun? Ben insan gibi konuşuyorum burada. Hepsinin ortak noktası BionTech aşısını vurulması. Aşıya da karşı değilim demek istediğim şudur BionTech vurulunca bu etkiler gözlemlenebiliyor. O yüzden dikkat edin diyorum.
Arkadaş anlaman mı yok.İnsanlara aşıları kötülemek için öyle söylüyorlar.Tesadüf denk gelmiş hemde baya tesadüf.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Öyle bir şey söz konusu değil.Tüm doktorlar bilim adamları tehlikesi olmadığını açıklıyor.Türkiye'de insanlar aşıları kötülemek için aşıdan dolayı oldu diyorlar.Dünyanın neredeyse çoğu ülkesi Biontech vuruluyor.Amerika'nın çoğu Biontech vuruldu böyle bir şey yok.Dünyada böyle bir şey yokken insanları korkutmaya çalışmayın.Aşılar güvenilir olmasa tüm dünyada yasaklanırdı!
Ben aşıya karşıt falan değilim hatta herkesin yaptırması gerekli. Ama biontech yaptıran çoğu kişi böyle diye merak ettim.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Gözlemlendiğine dair çevremde ve dünyada böyle bir şey görmedim.Yan etkileri belli ateş öksürme gibi şeyler başka bir şey yok.Güvenilir olduğundan aşıya bağlayamazsınız bu sebebi.İnsanları korkutmaya çalışıyorlar böyleleri çünkü.Hem konuşma özgürlüğüm var,seni konuşarak taciz etmediğime göre istediğim şekil konuşabilirim.

Ben aşıya karşıt falan değilim hatta herkesin yaptırması gerekli. Ama biontech yaptıran çoğu kişi böyle diye merak ettim.
Hiç bir insan böyle değil kankam anlayın şunu.Çevrelerine böyle denk gelmiş sadece.

Top Bottom