Neler Yeni

Asil vandal beklerken gaia vandal mağazama geldi

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Mağazama asil vandal beklerken gaia vandal geldi sizce tercih edilir mi? Yoksa asili beklemeye devam mı edeyim? Gerçekten tatmin etmesini istiyorum. Gaia vandal sıkar mı? Sıkarsa da kendini özletir mi? Gaia vandalın psikolojik artısı var mıdır?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Sıkar, özletir, hissiyatı güzeldir, tap atmaya başlıyorsun psikolojik. Seviyorsan aldığına asla pişman etmez.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim

r4NG3r

80+ Silver
Bir sonraki koleksiyonda eski skinler olacak ve gaia vandalda olacak.O mağazadayken asili bekle gelmezse son gün alırsın gaiayı.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Samet Kapucuoğlu
Bende gaia var çok memnunum iyiki almışım ama sesi tilt ediyor gibi en iyi oynadığım vandal ise rgx ve asil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asil ve gaia arasından asili tercih ederdm ama gold olanı

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer gaia güzel derseniz al derseniz direk gaia alacam 4 aydır asil bekliyorum sıkıldım asili beklemekten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Lieutenant Anderson
Eğer gaia güzel derseniz al derseniz direk gaia alacam 4 aydır asil bekliyorum sıkıldım asili beklemekten.
Mağazama düşse de alsam dediğim bir skin. Gaia Ghost gelmişti gece pazarından birkaç ay evvel onu almıştım hissiyatı çok iyi ve kostüm de çok şık. Kesinlikle alınır gaia

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
oynayış tarzına bağlı hocam asil biraz daha sray e kayan bir skin benim açımdan gaia daha çok one tap oyun keyfine hangisi uyuyorsa onu almalısın ben 2 skinide öneririm

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
oynayış tarzına bağlı hocam asil biraz daha sray e kayan bir skin benim açımdan gaia daha çok one tap oyun keyfine hangisi uyuyorsa onu almalısın ben 2 skinide öneririm
Genelde tap atmaya çalışıyorum

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Tap atmaya çalışıyorum ama spray crossuyla oynuyorum😁😁

Hocam peki Yağmacı Vandal olacak mı orda?
Hayır

Hocam peki Yağmacı Vandal olacak mı orda?
Gaia vandal, özel harekat spectra, yağmacı guardian, sihirpunk sherief

Top Bottom