Neler Yeni

Asil vandal beklerken gaia vandal mağazama geldi

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Genelde tap atmaya çalışıyorum
hocam bide şöyle bir şey var hazır gelmiş eğer denedğinizde hoşunuza gittiyse alın asil ne zaman gelir bilinmez 3 aydır zamanın ötesi ekliyorum nerdeyse hala gelmedi

EsdeathSama

80+ Bronze
Skinler tamamen psikolojik, aşırı beğenerek RGX Vandalı çıktığı gün aldım 3 4 kere oynadım bir daha yüzüne bakmadım 6 tane vandal skinim var ama gece gündüz su baloncuğu atanla oynuyorum. O yüzden hoşuna gideceğinden kesin eminsen al diğer türlü para verip köşeye atabilirsin.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Selim
Skinler tamamen psikolojik, aşırı beğenerek RGX Vandalı çıktığı gün aldım 3 4 kere oynadım bir daha yüzüne bakmadım 6 tane vandal skinim var ama gece gündüz su baloncuğu atanla oynuyorum. O yüzden hoşuna gideceğinden kesin eminsen al diğer türlü para verip köşeye atabilirsin.
gluk gluk vandal çok iyi ljkhgadkg

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
katılıyorum 3 vandalım var kaos ejder rgx
ejder aşırı sıkıyor ve mermi gidiş hiisyatı çok kötü o yüzden çıktığı gibi rgx aldım bi süre rxg oynadım o da sıktı ve aimimi kontrol edememeye başladım en sonda kaos aldım şuan mutluyum lakin buda yakında sıkabilir ama diğerlerinden daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

gluk gluk vandal çok iyi ljkhgadkg
blup blup un guardianıda baya iyi tavsiye ederim

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
Tek kararsızlığım sıkar mı? Yoksa beğendiğim bir vandal. Benimde şu an 3 tane vandalım var. Kararsız kaldım alacam mı almasam mı.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Mağazama asil vandal beklerken gaia vandal geldi sizce tercih edilir mi? Yoksa asili beklemeye devam mı edeyim? Gerçekten tatmin etmesini istiyorum. Gaia vandal sıkar mı? Sıkarsa da kendini özletir mi? Gaia vandalın psikolojik artısı var mıdır?
gaia vandal oyunun en iyi vandalıdır.

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Tek kararsızlığım sıkar mı? Yoksa beğendiğim bir vandal. Benimde şu an 3 tane vandalım var. Kararsız kaldım alacam mı almasam mı.
her skin elbet sıkar dostum başka bir vandalın varsa karıştırıcı açıp kullanabilirsin daha az sıkar ben öyle kullanıyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
Gaia bence oyunun en hafif ve tok skinlerinden. Eğer yerde bulduğunda sende aynısını düşünüyorsan para verilmeye değerdir

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
yağmacı var kaos var gaia yok malesef ama şimdi yeni gelicek bir pakette sanırım satılacakmış ordan alıcağım diye düşünüyorum yaklaşık 1 yıldır bekliyorum da yok gelmiyor vp si bile hazır :D

Eforotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Efe Sertdurak
hocam bide şöyle bir şey var hazır gelmiş eğer denedğinizde hoşunuza gittiyse alın asil ne zaman gelir bilinmez 3 aydır zamanın ötesi ekliyorum nerdeyse hala gelmedi
Asili çok denedim ve hoşuma gitti. Gaia denediğim sevmiştim ama git asil al dediler onun yerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

yağmacı var kaos var gaia yok malesef ama şimdi yeni gelicek bir pakette sanırım satılacakmış ordan alıcağım diye düşünüyorum yaklaşık 1 yıldır bekliyorum da yok gelmiyor vp si bile hazır :D
Evet sonraki koleksiyonda gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,250
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom