Aşınmayan Mausped önerisi

Reaksiyon skoru
39
Bütçe
1000
2 hafta önce bloody mouse aldım altı demir olduğu için şuan kullandığım mausped (KlasseGear Pro) aşındı kötülemek için söylemiyorum ve maus u haraket ettirmem git gide zorlaşıyor. Dayanıklı ve mümkünse aşınmayan mausped önerebilir misiniz?.

mousepadi yıkamayı denedin mi

2 hafta önce bloody mouse aldım altı demir olduğu için şuan kullandığım mausped (KlasseGear Pro) aşındı kötülemek için söylemiyorum ve maus u haraket ettirmem git gide zorlaşıyor. Dayanıklı ve mümkünse aşınmayan mausped önerebilir misiniz?.
2 haftada mi oldu bu aşınma? Bende longteng hyoun serisinden almayı dusunuodum kaliteli falan öneriliyor baya ama suphelendirdi bu formun

aktif olarak valknut kullaniyorum sorunsuz.

aynı mouse pad i rog harpe ace mini ile kullanıyorum sorun mousenin altının metal olmasından dolayı çünkü bu mouse pad hibrit olduğu için pürüzlü bir yapısı var

2 haftada mi oldu bu aşınma? Bende longteng hyoun serisinden almayı dusunuodum kaliteli falan öneriliyor baya ama suphelendirdi bu formun
Önceki maus um razer idi ama onda çok bir aşınma olmadı rahatlıkla kullanıyordum ama bloodye geçince aşındı eğer maus un altı metal değilse rahatlıkla alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı mouse pad i rog harpe ace mini ile kullanıyorum sorun mousenin altının metal olmasından dolayı çünkü bu mouse pad hibrit olduğu için pürüzlü bir yapısı var
Peki önerebileceğiniz bir maus ped varmı

yani ben şuan klasse longteng huoyun kullanıyorum bir problem yok çünkü mousemin altı metal değil bundan önceki mouse padimi 12 sene kullandım o yüzden benim öneri yapmam pek doğru olmaz sanırım

https://wraithesports.com/products/wraith-blade-y-hard-mousepad Speed model
https://wraithesports.com/products/blade-x-semi-hard-mousepad Control model

Önce bi şampuanla falan yıkayıp deneseydiniz keşke belki etkisi olurdu. Ben glorious heavy xl kullanıyorum öneririm

Önce bi şampuanla falan yıkayıp deneseydiniz keşke belki etkisi olurdu. Ben glorious heavy xl kullanıyorum öneririm
Yıkadım faydası oldu bir kaç gün daha devam edicem yine aynısı olursa alternatiflere bakıp karar vericem teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,239
Üyeler
188,905
Son üye
Acar4240
Geri