[AŞIRI] Artan kitap fiyatları...

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Artan kitap fiyatları hakkında ne düşünüyosunuz, ŞAKA GİBİ :D gerildim
kitap2.PNG
kitap1.PNG

Bu fiyat artışının nedeni kitapların kara borsaya düşmesi ve ya stoğunun bitmesi nedeni ile oluyor genelde. Basılmayan ve ya stoğu tükenen kitapların fiyatını uçuruyorlar.

Ders kitapları da aynı bu şekil en kötüsü 100₺ sağlam yayınlar 200₺ye kadar çıkıyor durumum kötü olmasa da ben fotokopi ya da 2.el alıyorum az kullanılmış

Önceden 300-400 TL'ye 8-10 tane okuma kitabı alıyordum şimdi 4-5 tane zar zor alıyorum artık kitap okumak bile çok masraflı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YKS kitapları konusuna girmiyorum bile düzgün bir kaynak için minimum 150-200 TL vermeniz gerekiyor.

İndirimlerde amazonda iyi oluyo en azından eski fiyata yaklaşıyor 🚬🥲

Popüler bilim kitaplarının durumu daha yaş. Böbrek okutmaya kadar gidiyor iş. İlgi duyduğum alanlara ait kitapları zamanında temin etmemiş olsaydım şu an almak için kredi çekmek zorundaydım.

Ben bu konuda şanslı olan taraftayım sanırım. Hayatımın son 3-4 yılını manhwa, manhua veya Webnovel okuyarak geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum. Zamanında babamın da yardımıyla ilk basım (1980 sonları ve sonrası) dünya klasikleri koleksiyonum da var. İnternet romanları okumanı tavsiye ederim senin benim gibi çinko karbon insanların yazdığı romanları okumanın apayrı bir zevki var

Bilemem ki iki sene önce 100TLye rahat 4 kitap falan alınıyorum. Şuan 100TL ile kitap ayracı zor alırsın.

2 kitaba 2000 veren uni ogrencileri :(

Tarih kitapları 2-3 katına çıkmış gecen sene aldığım kitap 2 katına çıkmış yol yol değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri