Yüzüklerin Efendisi üçlemesi alınır mı

Selamlar tazesinden değil ama çok olmadı Harry Potter serisini bitirdim kitap setini aldım 1. kitap bitti bitecek az kaldı 2. ye geçeceğim 7 kitabıda aldım kitap asla okumazdım asla sarmazdı normalde sırada yüzüklerin efendisi var izleyeceğim onu harry potter gibi sararmı bilmiyorum eğer film sararsa kitaplarıda alırım başka harry potter tarzında kitap / film ne önerirsiniz
Büyük hp fanıyım. Yaklaşık 7 yıl önce ben de hiç kitap okumuyordum. Hp serisi ile başlayayım dedim o kadar güzel geldi ki 5. kitabını (yaklaşık 1000 sayfa) 2 günde bitirmiştim. Her kitabı bitirince filmini izliyordum ve film çok kısa ve eksik geliyordu. Sonra dedim ki, yüzüklerin efendisini izleyeyim sonra kitabını okurum. Kitabını aldım ama filmi o kadar kötü geldi ki artık bitsin diye diye izledim. Bu yüzden kitabını da okumadım. Şimdi sorarsan hala kitap okumuyorum. Ama kitabı okuyalı bayağı olduğu için filmleri bambaşka tat veriyor. Herkesin farklı zevkleri var bunun cevabını izleyerek sen verebilirsin sadece.

Yazdıklarımın hepsini kronolojik olarak nitelendirebilirsin. İlk film anime tarzındadır onu belirtmeyi unutmuşum sadece. Ondan sonra Hobbit 3 lemesi ve LOTR filmleri geliyor. Garibine giden bir şey olmasın, O zamanlar sadece Yüzüklerin Efendisi kitapları için izin alınmıştı, sonradan Hobbit serisi için izin alındı. Star Wars gibi düşünebilirsin, ilk önce en son çıkan 3 film, sonra ilk çıkan 3 film izlenir onda da.
Teşekkürler tekrardan kitaplar bitsin direkt geçeceğim onlara
Ben filmi veya dizisi olan kitapları okurken izlemeden okumaya özen gösteriyorum çünkü ileride ne olucak ne biticek farkında olmak keyfini kaçırıyor dizisini izlediğim bir filmin kitabını okuyamıyorum.
Böyle böyle hayal gücün gelişecek kafanda kurduğun şeylerin doğru çıkması seni daha da kitap okumaya iticek.
Sonunu bildiğin bir filmi izlemek istemezsin bence aynı olay kitaplardada var kitaplardaki her şeyi filme gecirmeselerde genelde aynı oluyor o yüzden filmin yazılı halini okuyormussun gibi oluyor filmi izledikten sonra okuyunca o yüzden bence önce oku sonra izle
Hocam hayal gücü şöyle söyleyeyim ben hayatımda kitap yüzü açmamış biriyim Harry Potter sayesinde kitap okumaya başladım her ne kadar sonunu bilsem de belki kitapta başkadır diyorum ve bazı sahneler kitapta var filmde yok onlar heyecan katıyor hayal gücüde filmde ki karakterlerle örtüşüyor onlar gözümde canlandırıyorum onların sesiyle okuyorum benim hoşuma gitti şahsen böyle daha iyi benim için dediğim gibi hayatımda kitap okuyacağımı bile düşünmemiştim
Büyük hp fanıyım. Yaklaşık 7 yıl önce ben de hiç kitap okumuyordum. Hp serisi ile başlayayım dedim o kadar güzel geldi ki 5. kitabını (yaklaşık 1000 sayfa) 2 günde bitirmiştim. Her kitabı bitirince filmini izliyordum ve film çok kısa ve eksik geliyordu. Sonra dedim ki, yüzüklerin efendisini izleyeyim sonra kitabını okurum. Kitabını aldım ama filmi o kadar kötü geldi ki artık bitsin diye diye izledim. Bu yüzden kitabını da okumadım. Şimdi sorarsan hala kitap okumuyorum. Ama kitabı okuyalı bayağı olduğu için filmleri bambaşka tat veriyor. Herkesin farklı zevkleri var bunun cevabını izleyerek sen verebilirsin sadece.
Muhtemelen yine ilk yüzüklerin efendisini izler sonra kitabını alır okurum ek olarak bende 1. kitabı yaklaşık 3 günde bitirdim dün 140larda bir yerdeyken okulda ayrıca eve geldiğimde de okudum bitirdim şimdi 2 ye geçeceğim 5 gözümü korkutmuyor değil ama uzun olması daha zevkli bana göre çünkü filmler kısaydılar hızlı bittiler kitaplarının olması daha iyi oldu benim için seriye olan sevgim de artıyor yine dediğim gibi asla kitap yüzü açmadım ve bu seri kitap okutturdu bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri