Neler Yeni

Aşırı Saçma Konuşan Fanboy Kitlesi

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Konunun kategorisi yanlış yerde olabilir kusura bakmayın. Yöneticiler düzeltirse sevinirim.
Bu fanboy dediğimiz kitle son 1 haftadır çok fazla karşımıza çıkıyor. Sorun bu da değil aslında, çok bilmiş gibi konuşuyorlar ve hakaret içerikli mesajları da bulunmakta. Forum yönetimine şikayet ettiklerimi yine forumda fanboyluk yaparken gördüğüm oluyor. Sevgili yöneticilerim, bu soruna bir çözüm bulunsa iyi olur. Kendim için değil forum için söylüyorum bunları, boş yere forumu kirleten tipler çünkü bunlar.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Kesinlikle sonuna kadar haklısın. Rahatsız olmaya başladım.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Fanboylarla kesinlikle tartışmaya girmemek gerek. Ben mesela İşlemcim amd ekran kartım Nvidia kullanıyorum daha iyi performans aldığıma inanıyorum. Hemen gelio onu alacağına amd al niye aliyim diyorum daha iyi neye göre iyi diyorum kardeşim bilmiyorsan konusma amd daha iyi diyor :D bişe anlatamazsın.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne anlatıyorsan, şuraya ekran görüntüsüde atta herkes anlasın dostum.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Konunun kategorisi yanlış yerde olabilir kusura bakmayın. Yöneticiler düzeltirse sevinirim.
Bu fanboy dediğimiz kitle son 1 haftadır çok fazla karşımıza çıkıyor. Sorun bu da değil aslında, çok bilmiş gibi konuşuyorlar ve hakaret içerikli mesajları da bulunmakta. Forum yönetimine şikayet ettiklerimi yine forumda fanboyluk yaparken gördüğüm oluyor. Sevgili yöneticilerim, bu soruna bir çözüm bulunsa iyi olur. Kendim için değil forum için söylüyorum bunları, boş yere forumu kirleten tipler çünkü bunlar.
Sen yine iyisin. Önceden gamepower, sharkoon fanboyu çınar abim vardı. Ne fanboylar gördü bu forum...

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Fanboylarla kesinlikle tartışmaya girmemek gerek. Ben mesela İşlemcim amd ekran kartım Nvidia kullanıyorum daha iyi performans aldığıma inanıyorum. Hemen gelio onu alacağına amd al niye aliyim diyorum daha iyi neye göre iyi diyorum kardeşim bilmiyorsan konusma amd daha iyi diyor :D bişe anlatamazsın.
Bende fanbaylordan nefret ediyorum ama gtx 1050 ti rx 570 geride :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,325
Üyeler
168,926
Son üye
Xanneyy
Top Bottom