Aşırı ucuz Laptop %50 indirim peki neden??

FzqeShoot

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
İlk önce siteye baktım çok popüler değil dolandırıcı olabilir diye sonra Sipariş ödemesinde baktığımda kapıda ödeme olduğu farkettim belki 2.el olabilir bilmiyorum ama %50 indirim yapmışlar yinede söylemek istiyorum nurdan alışveriş yapmayın sadece güvenli mi diye sormak için linki koyuyorum eğer bilen varsa söylerse memnun olurum

İlk önce siteye baktım çok popüler değil dolandırıcı olabilir diye sonra Sipariş ödemesinde baktığımda kapıda ödeme olduğu farkettim belki 2.el olabilir bilmiyorum ama %50 indirim yapmışlar yinede söylemek istiyorum nurdan alışveriş yapmayın sadece güvenli mi diye sormak için linki koyuyorum eğer bilen varsa söylerse memnun olurum

Görseller alıntı gibi duruyor
15k kapıda ödeme olacağını da zannetmiyorum
Daha iyi bilenler ilgilenecektir

benim dolandırıcım var eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kapıda ödeme ile alma minimum 5k ceza yersin :D

yeni yasa ile 7000t üstü ürünler artık nakit ile satın alınmayacak. Eğer öğrenilirse %10 oranında ama tüketiciye minimum 5k olacak şekilde ceza yersin. Kart ile alırsan da dolandırılırsınn. Seçim seninnn :D

Kapıda ödemede kart ile ödeme yapılabiliyor. Adamların kendi kargo sistemleri varsa pos cihazıyla gelebilirler.

Kargo firması da Makrojet yazıyor google den baktım brülör firması cayır cayır yanacak para.

14 k fiyata o laptopu alıcagını düsünen varmı ekran kartının parasını bile cıkarmaz ha laptop getirirler ama acınca super mario oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,431
Üyeler
173,979
Son üye
bmgaydınlatma
Geri