The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,891
yazılımcı hedeflerim için askerligi vakit kaybı olarak görüyorum benim meslegim askerlik degil
Düz taban ve kilo başlıca etkenler. Birde askerlik şartlarında seni hayatta tutamayacak rahatsızlıklar.Bedelli askerlik çok pahalı oldu. 80 bin lira. Hangi ayrıcalıklarda askere gidilmiyor. Üni den sonra
Olur. Ama askerde zaman harcayacağıma psikiyatrilik yaparım paramı kazanırım.Üni den sonra askerlik olmuyor mu?
Beni de hedeflerim o yönde makine yönündeyazılımcı hedeflerim için askerligi vakit kaybı olarak görüyorum benim meslegim askerlik degil
Yaklaşık eğitim dahil 18 senedir bu mesleği yapan birisi olarak...Artık çoğu kişiden duymaya başladım. Yok askere gitmessen gurursuzsun. Yok sen gay misin? Ben gitmeyeceğim diyince herkes gay misin diye soruyor ulan anneme kim bakacak gidersem diyorum bizi ilgilendirmez. Diyor gerçekten artık bıktım daha 3 yıl var. Eğer ki askere gidersem annem fln bakacak birisi yok. Gitmemem doğru di mi?
evetGitmemem doğru di mi?
Kendileride söylemiş bizi ilgilendirmez diye onları ilgilendirmez kardeşim. Ne yapacaksın milletin ne düşündüğünü zorunluluk durumu varsa gitmek istememen gayet doğal ve normal.Artık çoğu kişiden duymaya başladım. Yok askere gitmessen gurursuzsun. Yok sen gay misin? Ben gitmeyeceğim diyince herkes gay misin diye soruyor ulan anneme kim bakacak gidersem diyorum bizi ilgilendirmez. Diyor gerçekten artık bıktım daha 3 yıl var. Eğer ki askere gidersem annem fln bakacak birisi yok. Gitmemem doğru di mi?
e ben kilo alıp girmeyeyim o zaman askereBelli bir kilo sınırı var, o kilo sınırından yukarı isen alınmıyorsun askere