Askere gitmemek gurursuzluk mu?

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
Artık çoğu kişiden duymaya başladım. Yok askere gitmessen gurursuzsun. Yok sen gay misin? Ben gitmeyeceğim diyince herkes gay misin diye soruyor ulan anneme kim bakacak gidersem diyorum bizi ilgilendirmez. Diyor gerçekten artık bıktım daha 3 yıl var. Eğer ki askere gidersem annem fln bakacak birisi yok. Gitmemem doğru di mi?

Annenin bir rahatsızlığı mı var? Daha 3 yıl var diyorsun. 5,5 ay askerlikte bakıcı vs. tutamaz mısın? Bedelli düşünemez misin?

Gitmemen doğru zaten zorunlu askerlik saçmalık.
Di mi ama çevremdeki mallar ikide bir yok kestirdin mi de gitmiyon erkek değil misin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Annenin bir rahatsızlığı mı var? Daha 3 yıl var diyorsun. 5,5 ay askerlikte bakıcı vs. tutamaz mısın? Bedelli düşünemez misin?
Yok da annem yaşlı olduğu için diyorum babamda fazla yaşlı. Eve parada girer de sadece emeklilikle gecinemezler. Bide kira olduğu için

Zorunlu askerlik zaten mantıksız bir sistem bence. Askeri olarak vasıfsız insanların en değerli zamanlarından 6 ay almak çok gereksiz. Hem para hem zaman israfı.
Gurursuzluk olup olmadığını söyleyebilir miyim bilmem ama askerliğe gitmek istememen doğal ki senin durumunda hoş karşılanması gerekli bence.

Di mi ama çevremdeki mallar ikide bir yok kestirdin mi de gitmiyon erkek değil misin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok da annem yaşlı olduğu için diyorum babamda fazla yaşlı. Eve parada girer de sadece emeklilikle gecinemezler. Bide kira olduğu için
İlk olarak bedelli düşünebilirsin. 3 yıl var daha diyorsun. Biriktirmeye gayret et. Eğer bütçe yetmezse mecburi bakıcı tutulması gerek hocam. Kısaca her türlü para biriktirilmeli. ya bedelliye, ya bakıcıya...

Bedelli askerlik çok pahalı oldu. 80 bin lira. Hangi ayrıcalıklarda askere gidilmiyor. Üni den sonra

zorunlu askerlik saçmalıktır evet yanlış hatırlamıyorsam fransada askerlik 1 gün

Yobazları dinleme, zorunlu askerlik saçmalıktır. O siyasetçilerin oğulları askere gidiyorlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,589
Üyeler
191,129
Son üye
Lxoraa
Geri