İşte biz de bilmiyoruz o yüzden askerlik şubesine gidip öğrenmen daha iyi olur .Müsait olmadığım için gidemiyorum 27sinde anca oyuzden sordum
Anladım hocam bazıları Şubat'ta gidersin falan diyor da ondan sordumTecilin bittiği andan itibaren otomatikman askeriyeye kaydın düşer. Minimum 3-4 ay sonrasında askere gidersin. Bu süre içinde gideceğin yer falan belirlenir. Askeriyeye gitmene gerek yok tecilin bittikten sonra e devlet üzerinden askerlik başvurunu yap sonrasında aile hekimine kontrole git. Aile hekimin askerliğe elverişli raporu verdiğini sisteme işledikten sonra tekrar e devlete girip askerlik tercihini yaparsın. 6 ay mı 12 ay mı bedelli mi komando mu gibi seçenekler karşına çıkacak sıralamasını vs yaparsın.
Sanki şubatta gidecekler belli oldu yerleri vs. Sen bir sonrakine kalırsın benceAnladım hocam bazıları Şubat'ta gidersin falan diyor da ondan sordum
Anladım hocam Mayıs falan galiba ya hayırlısı bakalımSanki şubatta gidecekler belli oldu yerleri vs. Sen bir sonrakine kalırsın bence
Borçlar falan var hocam ondan dert ediyorum temiz gideyim istiyorumAnladım hocam Mayıs falan galiba ya hayırlısı bakalım