Askeri Kutu Oyunu Önerisi detaylı

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar aranızda kaç kişi bilir bilmem ama gmt games diye bir kutu oyunu üreticisi var tarihsel yerleri yapıp küçük şekilde askeri birimleri verip artı harita verip senaryoya göre oynuyoruz sizce 60 dolar bir kutu oyununa verilirmi türkiyede bu tarz oyunlar varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ellie Williams hocam kimse bilmiyor heralde acaba bununda tr de forumu varmıdır?

Son düzenleme:
risk diye oyun vardı ona bakabilirsin
Yok hocam o benim ilgimi çekmiyor benim dediklerim masa kadar harita veriyor küçük ordu tümenleri veriyor gmt games var oradan bakabilirsiniz ama benim istediğim şu türkiyede satan varmı bunları.

Hocam peki getittebileceğim yerler varmı siteler mesela siz bilgilisiniz galiba.
Aşırı pahalıya geliyor kurdan ötürü. Yerel fiyatlandırma yapan mağaza da olmadığından önermem. İlla alıcam diyorsanız 1000-1200 liraya(vergi hariç) alabilirsiniz

Aşırı pahalıya geliyor kurdan ötürü. Yerel fiyatlandırma yapan mağaza da olmadığından önermem. İlla alıcam diyorsanız 1000-1200 liraya(vergi hariç) alabilirsiniz
Hocam vergi dahil ne kadar oluyor benim alıcağım oyun şu 50 dolarlık strom west 1918 19 bunu alıcam ne kadara gelir.

vergi dahil birde sizce hangi markaları tercih edeyim bunlarda.

Hocam cevap alamadım.

Son düzenleme:
Hocam vergi dahil ne kadar oluyor benim alıcağım oyun şu 50 dolarlık strom west 1918 19 bunu alıcam ne kadara gelir.

vergi dahil birde sizce hangi markaları tercih edeyim bunlarda.

Hocam cevap alamadım.
1000 liraya denk gelir o da

Arkadaşlar aranızda kaç kişi bilir bilmem ama gmt games diye bir kutu oyunu üreticisi var tarihsel yerleri yapıp küçük şekilde askeri birimleri verip artı harita verip senaryoya göre oynuyoruz sizce 60 dolar bir kutu oyununa verilirmi türkiyede bu tarz oyunlar varmıdır?

@Ellie Williams hocam kimse bilmiyor heralde acaba bununda tr de forumu varmıdır?
Level dergisinde kutu oyunları inceleyen yazarlar vardı onlara bir bakayım belki senlik bir şeyler çıkar bir de İstanbul/kadıköy olması lazım goblin cafe isminde bir mekan var kutu oyunlarının oynandığı İstanbul'a yakın isen orayı ziyaret edebilirsin.

Level dergisinde kutu oyunları inceleyen yazarlar vardı onlara bir bakayım belki senlik bir şeyler çıkar bir de İstanbul/kadıköy olması lazım goblin cafe isminde bir mekan var kutu oyunlarının oynandığı İstanbul'a yakın isen orayı ziyaret edebilirsin.

hocam burada gmt games yada askeri oyun varmıdır?

hocam burada gmt games yada askeri oyun varmıdır?
İnternet sitelerinde oyun satıyorlar ama fiyatlar 1000 TL civarı genellikle askeri oyundan çok fantastik evrenlerin oyunları hakim sitede.

Geri