Neler Yeni

Askerlik belgem ıslandı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Her Türk asker doğar diye bir söz var hocam korkmayın bu kadar :)
korkucak bir şey yok hocam savaşta değiliz ki, ben gitmek istemiyorum şahsen bir kaç ayımı tualet temizleyerek geçirmek istemiyorum

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Araştırdım biraz. İtiraz etmeyince eve gelip götürüyorlarmış sanırım. Türk müyüm düşman mıyım belli değil şu saçma ülkede. Gerçi gelişmişlik seviyesi belli oluyor. Adamlar üniversiteyi hesaba katmadan iş yapıyorlar. Ne beklenebilir ki? :kekw:
Eve gelip zorla götürme diye bir şey yok artık. Yoklama kaçağı olarak görünürseniz kaçtığınız süre için ceza ödüyorsunuz.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Araştırdım biraz. İtiraz etmeyince eve gelip götürüyorlarmış sanırım. Türk müyüm düşman mıyım belli değil şu saçma ülkede. Gerçi gelişmişlik seviyesi belli oluyor. Adamlar üniversiteyi hesaba katmadan iş yapıyorlar. Ne beklenebilir ki? :kekw:
[/QUOTE
Allah aşkına biraz kültürlen ya üniversite okurken başladığın yıl erteleniyor zaten bilip bilmeden konuşma

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Ne alaka anlayamadım? Üniversite de okusan açıktan 2. üniye de yazılsan tecilli sayılıyorsun. Öğrenim hayatın da bitince 2 sene tecilli gözüküyorsun. Öyle tutayım kolundan götüreyim diye bir şey yok. Bilip bilmeden her şeye "saçma ülkede" falan yazmayın.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Her Türk asker doğar diye bir söz var hocam korkmayın bu kadar :)
askerde kaldığın sürede çalışıp kendine bilgisayar toplayabilirken orda patates soyup tuvalet temizlemeyi kim istesin

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Üniversite okuyacağım. Mesela gitmek veya gitmemek değil.
Kimse hayır askerlik yapacaksın üniversite ya da yüksek lisans yapamazsın demiyor. Çevrende hiç mi yok 28 29 yaşında askerlikle ilişkisi olmayanlar. Ayrıca benim bir çok arkadaşım yoklama kaçağı olarak 1 2 sene takıldılar. Sadece polise gözükme ve gbt falan yapılmasın yeter. Ama inşallah heyet sana raporu verir de gitmezsin. Maazallah bir şey falan olur.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Üniversite okuyacağım. Mesela gitmek veya gitmemek değil.
Üniversiteye başladığın zaman okul senin öğrenci olduğunu bildiriyor ve öğrenim süren boyunca tecilli sayılıyorsun.
Öğrenciliğin bittiği zaman askerlik durumun tekrar güncelleniyor. 29 yaşına kadar erteleyebiliyorsun, sonrası yok.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Üniversiteye başladığın zaman okul senin öğrenci olduğunu bildiriyor ve öğrenim süren boyunca tecilli sayılıyorsun.
Öğrenciliğin bittiği zaman askerlik durumun tekrar güncelleniyor. 29 yaşına kadar erteleyebiliyorsun, sonrası yok.
29 yaşına kadar isteğe bağlı erteleyemiyorsun. Öğrenim görüyorsan 29'a kadar erteleyebiliyorsun. Öğrenim hayatın biter ve 2 sene içinde de 29 olmazsan yoklama kaçağı sayılıp askeriyeye götürebilirler sokak ortasında.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
silindi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
29 yaşına kadar isteğe bağlı erteleyemiyorsun. Öğrenim görüyorsan 29'a kadar erteleyebiliyorsun. Öğrenim hayatın biter ve 2 sene içinde de 29 olmazsan yoklama kaçağı sayılıp askeriyeye götürebilirler sokak ortasında.
Ben ne dedim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom