Neler Yeni

Askerlik belgem ıslandı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
tuvalet temizleyerek adam olmaya çalışırken ben 😀
askerliği tuvalet temizlemek, patates soymak mı sanıyorsun sen..

evet 6 aylık askerde eline silah bile vermezler ama sana katacağı iyi kötü çok şey olur. Emin ol bilgisayar toplamak ya da forumda takılmaktan daha çok hayata hazırlar ve adam eder. 30'dan sonra pc oynarım, karım meyve getirir bana diyorsan yanılıyorsun. Bazı aşklar biter, ayrılıklar kalırSS

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

evet 6 aylık askerde eline silah bile vermezler ama sana katacağı iyi kötü çok şey olur. Emin ol bilgisayar toplamak ya da forumda takılmaktan daha çok hayata hazırlar ve adam eder. 30'dan sonra pc oynarım, karım meyve getirir bana diyorsan yanılıyorsun. Bazı aşklar biter, ayrılıklar kalırSS
eskisi gibi değil askerlik bence son 3-4 yılda askere giden çok akrabam var söylediklerine bakarsak hiç olumlu bakmıyorum askerliğe birkaç arkadaştan başka bişey katmaz bence

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,761
İsim
Mert Can Ergün
Konuyla alakasız ancak bir sorum olacak. Bu belgeyi nasıl aldınız?
Gitmek istemiyorsan psikiyatri yi ikna etmen lazım ben mesela gitmedim heyet sana bir şey sormuyor dosyayı verip elverişli değil diye imza atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık

Reaper doğru söylüyor evet bomboş bir yer ama insana çok fazlasıyla hayat tecrübesi katıyor. Askerden döndüğünde daha olgunlaşmış oluyorsun. Bu nedenle patates soymak ot toplamakla işi küçümsemek çocuk işi.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can

Kardeşim boşver kendini yıpratma akılları kemale ermemiş henüz. Yok gelişemedik o yüzden zorunlu askerlik var vs vs yazanları görüyorum suriye gibi olmak istiyorlar yada filistin sonra oralardan da Türkiye gibi ülkelere kaçarlar işler ciddileşince şuan o zihniyetteler :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Gitmek istemiyorsan psikiyatri yi ikna etmen lazım ben mesela gitmedim heyet sana bir şey sormuyor dosyayı verip elverişli değil diye imza atıyor
deli taklidi yapsak yerler mi

Eclipse

80+ Bronze
Öğrenim hayatınız bitince teciliniz geri çekiliyor. Mezuniyet yılının sonuna kadar. Başvurup iki sene tekrar tecil ettirebiliyorsunuz. Bakaya kalırsanız bedelliniz yanıyor, bir arkadaşım bundan dolayı şu an mükellef olarak yapıyor askerliğini. Çürük raporu için doktorun o yönde karar vermesi gerekiyor. Ben aile hekimliğinde muayene oldum doktor askerliğe elverişlisin, itirazın var mı diye sordu. Orada var desem sanırım Gataya yönlendirecekti ve bir muayene daha olacaktım. Gerçekten askerliğe elverişli olmaman gerekiyor o raporu almak için, öyle bir durumun yoksa hızlıca okula girmeye bak. @Furkan Karagülle

Strelok

80+ Silver
Bana da yoklama geldi. Gitmek istemiyorum. Bu belge geçici mi oluyor? Biraz aydınlatabilir misiniz?
1664371057348.png

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Strelok

80+ Silver
herkes gitmeyi istemek zorunda değil nasıl bir mantık bu ayrıca tek korkmak mı sence
1-Evet herkes gitmek zorunda değil gerçek mazereti olana saygı duyarım
2-Kimse oraya keyfine gitmiyor vatani görev vatan sevgisi imandan gelir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
1-Evet herkes gitmek zorunda değil gerçek mazereti olana saygı duyarım
2-Kimse oraya keyfine gitmiyor vatani görev vatan sevgisi imandan gelir
hayatında eline silah değmemiş birisine m4 verip yıllarını dağda geçiren teröristleri öldürmesini beklemiyorsundur umarım vatan sevgisi başka intihar etmek başka zaten artık eskisi gibi değil sadece eğitimli askerler savaşıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom