Neler Yeni

Askerlik tecili sorunu?

22 yasindayim, universite 2. siniftayim. bu sene sonunda universiteyi birakacagim ya da ilk donem bitince birakacagim. 2021 senesindeyken tecilimi 30/12/2030 tarihine kadar uzatmistim. Universiteye devam etmezsem tecilim bozulur mu? Direkt olarak askere mi alinirim? Cunku 2. donemde kayit yaptirmazsam pasif ogrenci olacagim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Rüveyda Akın
Evet öğrenci kaydın silindiği an tecilin bozuluyor. 1 yıl veya daha aşağısına düşüyor sanırım.

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Kaan
22 yasindayim, universite 2. siniftayim. bu sene sonunda universiteyi birakacagim ya da ilk donem bitince birakacagim. 2021 senesindeyken tecilimi 30/12/2030 tarihine kadar uzatmistim. Universiteye devam etmezsem tecilim bozulur mu? Direkt olarak askere mi alinirim? Cunku 2. donemde kayit yaptirmazsam pasif ogrenci olacagim
hocam bende yeni uzatatım üni sebebiyle bana ordaki duran kişi üniyle ne olursa olsun ilişkin kesilirse buraya gel dediydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Şubeye git sor kimseden bu konuda akıl alıp hareket etme üzerler.
Gidecem zaten de gitmeden sorayim dedim, kafama takildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet öğrenci kaydın silindiği an tecilin bozuluyor. 1 yıl veya daha aşağısına düşüyor sanırım.
kritik soru şu, kayit ne zaman siliniyor? Diyelim ki ben ikinci donem ders kaydi yapmadim ve gitmedim. Kayit direkt mi siliniyor yoksa belirli bir donem gitmeyince mi siliniyor? 4 donem ust uste ders kaydi yapilmayinca universite kaydi siliniyor diye biliyorum ama emin degilim.

Top Bottom