Askerlik uzatması hakkında

byiultraw

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba 2027 in 1. Ayına kadar tecilli askerlik lise den mezuniyeti ile 2 yıl uzattırmıştım bitiyor yks kayıtını kacırdım dün bitmiş. Baska yolu varmı uzatmanın yurtdısında acık öğretim vs vs

Açık öğretimle uzatabilirsin.

Açık üni ile uzatılıyor yerleşirsen OBP kırılır haberin olsun ayrıca ben yoklama döneminde de üni tercihi yapılıyor diye biliyorum. Yani 2027'de tecil bittiğinde 1 sene yoklama dönemi başlıyor olmalı eğer sen tecil derken bu seneyi de tecile dahil etmediysen. 2027 sınavlarına girip üni tercihi yapıp uzatabilmen lazım.

Açık öğretimle uzatabilirsin.
bu yks yi kacırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık üni ile uzatılıyor yerleşirsen OBP kırılır haberin olsun ayrıca ben yoklama döneminde de üni tercihi yapılıyor diye biliyorum. Yani 2027'de tecil bittiğinde 1 sene yoklama dönemi başlıyor olmalı eğer sen tecil derken bu seneyi de tecile dahil etmediysen. 2027 sınavlarına girip üni tercihi yapıp uzatabilmen lazım.
bazı kişiler dediki yoklaman 2027 ise kasım a kadar vaktin var dediker dogru mu

bu yks yi kacırdım

Yoklama döneminde yerleşirsen erteleniyor olması lazım git bir sor askerlik şubeye ya da telefon et.

bu yks yi kacırdım

Kardeşim başka insanların dediğine bakma. Git en yakın bir askerlik şubesine "Ben askerliğimi ertelemek istiyorum ne yapmam gerekiyor?" diye bir sor. Millet askere gitmemek için evini arabasını satıyor, kredi çekiyor. Seninki sadece erteleme isteği. Bunda utanılacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,404
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri