Askerlikte kilo sıkıntısı

hulxmel

80+
Reaksiyon skoru
70
Arkadaşlar 177 veya bazı ölçümlerde en kötü 176 boyundayım 103 kiloyum sağlık ocağından askerliğe elverişli raporu aldım cumartesi askerliğe teslim oluyorum son dakka hava değişimi yazarlarmı askerliği yapıp aradan çıkarmak istiyorum yardımck olursanız sevinirim

Sağlık ocağından aldın ise artık bir engel çıkmaz gidersin. Teslim günün gelmiş, zaten teslimdeki kontrolde çok ciddi bir sorunun yok ise kilo yüzünden geri yollamazlar, devam edersin.

Sağlık ocağından aldın ise artık bir engel çıkmaz gidersin. Teslim günün gelmiş, zaten teslimdeki kontrolde çok ciddi bir sorunun yok ise kilo yüzünden geri yollamazlar, devam edersin.
Eyvallah kral bilgi için birazda olsa içimi rahatlattın ama brn yine nolur nolmaz hem alışmak için hemde kilo dengelemel için hafif tempoda koşuya başlıyacağım

Arkadaşlar 177 veya bazı ölçümlerde en kötü 176 boyundayım 103 kiloyum sağlık ocağından askerliğe elverişli raporu aldım cumartesi askerliğe teslim oluyorum son dakka hava değişimi yazarlarmı askerliği yapıp aradan çıkarmak istiyorum yardımck olursanız sevinirim

Normal ölçümlere göre tam sınırdasın ama 175 boy için alt sınır farklı oluyormuş. O yüzden bu oranlardan sıkıntı çıkmaz.

Normal ölçümlere göre tam sınırdasın ama 175 boy için alt sınır farklı oluyormuş. O yüzden bu oranlardan sıkıntı çıkmaz.
Knk biz marangozuz metreyle ölçüldüm 175 çıktım sıkıntı çıkarmı acaba

Knk biz marangozuz metreyle ölçüldüm 175 çıktım sıkıntı çıkarmı acaba

Sıkıntı çıkmaz. Zaten sağlık kurumundaki ölçü neyse o referans alınır. Arada 5-10 cm oynayacak hali yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,917
Üyeler
188,338
Son üye
Gabrielwm
Geri