shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,341
ama beyaz işini en güzel yapanda gigabyte abi çok güzel yapıyorlarolsun hocam siyah toplarlar![]()
ama beyaz işini en güzel yapanda gigabyte abi çok güzel yapıyorlarolsun hocam siyah toplarlar![]()
akakçede 13k gözüküyor hocam farklı bi model miyok lan şimdi çok pahalı oldu![]()
yeni gördüm dün yoktuakakçede 13k gözüküyor hocam farklı bi model mi
niye be b850 ice çok ucuzduevet kartların al benisi var kredi kartını ağlatmak istemediğim için bulasmadim o
boşver am6 kadar böyle devam kardeşhocam almışken x870 falan alayım dedim güncellik bakımından vs ileride tekrardan yeni chipsetler gelirse değiştiririm
sesli çalışıyor diyorlardı kafa utuleyecek kadar mı bilmiyorum ben Garanti olsun diye MAG a850gl aldımboşver am6 kadar böyle devam kardeş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
benimde şunu alasim var yatırım amaçlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5300 denk gelir iyzico
2x m2 4 adet sata var ne yapacaksınız ki yetmez mi 6 diskarkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
yeter neden yetmesin ki oyuncuysanız 1 adet 2tb yetersata almayı düşünmüyorum fakat M2 olarak 3 slot yeter herhalde