Asrock aldığıma pişman olmam umarım

Valla en önemli şey hızlı usb benim için.İşlemciyi de yetmeme durumunda 1 2 seneye yenileyebilirim bu yüzden güç beslemesi iyi olsun isterim.M2ler de 2 tane gen 5 takamıcam yani düz x870 yeter gibi.
Buyurun hocma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla benim için beyaz olsun yeter zaten ekran kartı vs kaplıyor Alıntıyı görüntüle
Güzel sistem hocam hayırlı olsun monitör işi olmazsa 1-2 aya bende şöyle bir foto atarım 🙂

Buyurun hocma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sistem hocam hayırlı olsun monitör işi olmazsa 1-2 aya bende şöyle bir foto atarım 🙂
inşallah hocam masamı bekliyorum kasa cücük gibi bir yerde :D

inşallah hocam masamı bekliyorum kasa cücük gibi bir yerde :D
Ben sıvı soğutmayı siyah alıp beyaz fan mı koysam diyorum şuan ama am6 geldiğinde net üst segment bir sisteme geçeceğim gerekirse ekran kartı dışında 80-90k vereyim ama am5-am6 ile uyumlu gelmezse o zaman biraz patlıyorum 😁

Ben sıvı soğutmayı siyah alıp beyaz fan mı koysam diyorum şuan ama am6 geldiğinde net üst segment bir sisteme geçeceğim gerekirse ekran kartı dışında 80-90k vereyim ama am5-am6 ile uyumlu gelmezse o zaman biraz patlıyorum 😁
benim de öyle bir düşüncem var hocam am6 da tekrar toplama gibi bakalım hayırlısı

benim de öyle bir düşüncem var hocam am6 da tekrar toplama gibi bakalım hayırlısı
benim sistem ddr4 ya bu sene yeniden uniye hazırlanacağım aralığa kadar çalışacam bir 40k olsa komple sistem değişiyorda beyaz Asus fan görmek istiyorum 😀

kral 2028 2027 gibi çıkar daha 2 yıl var ozmn ztn değişiriz birşeyler

benim sistem ddr4 ya bu sene yeniden uniye hazırlanacağım aralığa kadar çalışacam bir 40k olsa komple sistem değişiyorda beyaz Asus fan görmek istiyorum 😀
marka takıntınız olmasın hocam marka takıntınız olmadı mı daha iyi fiyata çıkarırsınız

Monitörüm yalpalama yapıyor yapmasa uğraşmamda monitörle direkt sistemi dizerim olmuyor ama bu yüzde aoc miniled ve local dimmingli monitör almak lazım 😀

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
Normal kullanıcı için 2x ssd yuvası yeterli en kötü 4tb ya da 2tb 2x takarsın yoluna bakarsın

marka takıntınız olmasın hocam marka takıntınız olmadı mı daha iyi fiyata çıkarırsınız
B850rog beyaz 7800x3d ve patriot xtreme 2x24gb Ram almak istiyorum msi m480 pro 2tb m2 ssd

Geri