Keepr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 889
- İsim
- Enes Altunışık
Merhabalar. Geçtiğimiz günlerde mantıklı bir geçiş olur mu diye sormuştum. Şu sıralar bazı harcamalar çıktı ve bütçem çok düştü. Tekrardan 5700x3d düşünüyorum. Asrock b550m hdv anakarta sahibim ve thermalright assassin spirit 120 plus v2 soğutucum var. Render, video kaydı, yayın gibi hedeflerim yok. Sadece valorant, lol oynanacak. Ekran kartımı da 3080'e yükseltmeyi düşünüyorum. (Güncel olarak 1650s kullanıyorum)
Sizce bu anakartla bu işlemciyi kullanmam sorun teşkil eder mi? Mosfet olarak zayıf kalır mı anakart? Sorunsuz, termal throttle olmadan kullanabilir miyim? Düşük kullanım yüzdesi ve valorant lol gibi basit oyunlar için değerlendirirseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Sizce bu anakartla bu işlemciyi kullanmam sorun teşkil eder mi? Mosfet olarak zayıf kalır mı anakart? Sorunsuz, termal throttle olmadan kullanabilir miyim? Düşük kullanım yüzdesi ve valorant lol gibi basit oyunlar için değerlendirirseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.