Neler Yeni

AsRock RX 5600 XT alınır mı?

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Adolf Hitler
AsRock markasını biliyorum yeni bir firma değil çoğu parçasını kullandım güzel marka ekran kartıda alınır mı?
3300 e alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
AsRock markasını biliyorum yeni bir firma değil çoğu parçasını kullandım güzel marka ekran kartıda alınır mı?
3300 e alacağım.
alınır hocam bütçeniz nedir işlemciniz nedir 1.5 2k arttırabilirseniz rx6600 ler var hatrısayılır fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
Yav hocam bakayımda 10 bine sistem dizilmiyor bu paraya tel alıp para biriktirip sıfır sistem alıcam sanırım.
bütçe sizin hocam siz bilirsiniz yani eski parça almaktansa biraz dişi sıkıp daha yeni ve uzun ömürlü parça almak daha mantıklı bencede

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe sizin hocam siz bilirsiniz yani eski parça almaktansa biraz dişi sıkıp daha yeni ve uzun ömürlü parça almak daha mantıklı bencede
Yav aman Telefonu batsın hocam pc olmadan olmuyor anakartı aldım ekran kartını hallettim tamam bu iş👍🏿

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
Yav aman Telefonu batsın hocam pc olmadan olmuyor anakartı aldım ekran kartını hallettim tamam bu iş👍🏿
hayırlı olsun hocam güle güle en kısa sürede kullanmak dileğiyle...

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun hocam güle güle en kısa sürede kullanmak dileğiyle...
Hocam mi ekini koymayı unuttum🙁 ahh Türkçe Dil...
Önceki aldığım kartın iadesini bekliyorum daha yatmadı ve almadım adam bana yazdı bide başkası istiyor sen başka bak diye adamı arıyorum dur ben valla alcam diye numarasınada ulaşılmıyor tüm terslikler heralde beni buluyor😔

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam mi ekini koymayı unuttum🙁 ahh Türkçe Dil...
Önceki aldığım kartın iadesini bekliyorum daha yatmadı ve almadım adam bana yazdı bide başkası istiyor sen başka bak diye adamı arıyorum dur ben valla alcam diye numarasınada ulaşılmıyor tüm terslikler heralde beni buluyor😔
ahahahahaa iki harf yüzünden tüm senaryo kaymış hocam :D canınız sağ olsun

5600xt ile zamanında bol bol mining yapıldı. güncel kartlara yönelmekte fayda var. bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok tabi. 2060 gücünde bir kart kendisi

1905

80+ Silver
R5 2600 ve saphire pulse rx5600xt 6gb kullanıyorum. Performansı bana kalırsa çok iyi ama miningsiz bulmak çok zor ce yazılımsal bazı sorunları var. Örneğin witcher 3 cs2 batman arkham vs oynarken hiç sorun yaşamadım ama valorantta sürekli wattman yiyorum. Denemek için indirmiştim valo oynamıyorum ama ddu ile neredeyse tüm sürümleri denedim olmadı. 3000e almıştım fiyatına göre performansı gayet iyi. Wattman sadec ekran kartıyla alakalı değil ama varsa imkanın deneyerek ve bilerek al. Fiyatı güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 2600 ve saphire pulse rx5600xt 6gb kullanıyorum. Performansı bana kalırsa çok iyi ama miningsiz bulmak çok zor ce yazılımsal bazı sorunları var. Örneğin witcher 3 cs2 batman arkham vs oynarken hiç sorun yaşamadım ama valorantta sürekli wattman yiyorum. Denemek için indirmiştim valo oynamıyorum ama ddu ile neredeyse tüm sürümleri denedim olmadı. 3000e almıştım fiyatına göre performansı gayet iyi. Wattman sadec ekran kartıyla alakalı değil ama varsa imkanın deneyerek ve bilerek al. Fiyatı güzel.
Ayrıca 10kya daha iyi seçenekler değerlendirilebilir henüz toplamaya başlamadıysan. Ben 8kya toplamıştım sadece işlemci ve ekran kartını 2. El alarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,617
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom