ASRock X670E PG Lightning ATX Anakart 10.074,79TL

Hocam Keşke MSI Alsaydında Asrock İle Uğraşmasaydın Sonuç Olarak Bios İle Düzeltilebilecek Bir Durumdu .

Ayrıca Yabancı Forumlarda Rev Sürümü Farklı Olabilir Sende Bu Tarz Sorunların Çıkacağı Ne Malum :)
Böyle düşünmek yanlış, teknoloji işi şans işi

Böyle düşünmek yanlış, teknoloji işi şans işi
Benimde Söylemek İstediğim Şey O Aslında Hocam .

Asrock Sorunsuz Diye Alırsın Ama Güme Gelirsin .

Teknoloji Şans İşi Gerçekten , Sırf Onlara Oldu Diye Sanada Olacak Diye Bir Durum Söz Konusu Değil .

Kronik Bir Modelse Eyw Ama Değilse Şans İşi Bu Sorunların Olması .

Hocam Keşke MSI Alsaydında Asrock İle Uğraşmasaydın Sonuç Olarak Bios İle Düzeltilebilecek Bir Durumdu .

Ayrıca Yabancı Forumlarda Rev Sürümü Farklı Olabilir Sende Bu Tarz Sorunların Çıkacağı Ne Malum :)

Benimde Söylemek İstediğim Şey O Aslında Hocam .

Asrock Sorunsuz Diye Alırsın Ama Güme Gelirsin .

Teknoloji Şans İşi Gerçekten , Sırf Onlara Oldu Diye Sanada Olacak Diye Bir Durum Söz Konusu Değil .

Kronik Bir Modelse Eyw Ama Değilse Şans İşi Bu Sorunların Olması .
hocam bende msi tomahawk var 2024 de olan bios driveri hariç güncel driver kuramıyorum kurunca bilgisayar çöküyor sesler takılıyor msi de kalitesizleşti tüm markalar artık kaliteyi umursamıyor bilgisayarı kullanabılmek için 7 sürüm önceki bios driveri kullanabılıyorum sadece saçmalık

hocam bende msi tomahawk var 2024 de olan bios driveri hariç güncel driver kuramıyorum kurunca bilgisayar çöküyor sesler takılıyor msi de kalitesizleşti tüm markalar artık kaliteyi umursamıyor bilgisayarı kullanabılmek için 7 sürüm önceki bios driveri kullanabılıyorum sadece saçmalık
Haklısın Bu Konuda bir şey Diyemem Eskiden Kaliteden Taviz Verilmezken Şuan Neyi Kısarsam Kar Gözüyle Bakıyor Dünya Genelindeki Herkes Şartlar Değişti Maalesef .

En Basiti Zaten Apple Telefon Aldığında Yanında Bi Düzine Şey Geliyordu Şimdi Sadece Şarj Kablosu Geliyor :kizginpeepo:

Anakart ve marka güzel ancak 9800x3d ile kullanacaklar birkaç kez düşünsün ve iyi araştırsın. Voltaj dengesizlikleri yüzünden yabancı yerli birçok 9000 serisi ve özellikle 9800x3d kullanıcılarının işlemcileri yandı. Asrock durumun düzeldiğini söylese de en azından bu seri işlemcileri olanlar için bir süre uzak durmak makul olacaktır.

@r4NG3r hocam da bahsetmiş yukarıdaki mesajlarda.

Not: Konu sahibine paylaşımı için ayrıca teşekkürler.

2023 Kasım'da aldığım ve 2024 Nisan'dan beri kullandığım MSI X670E Tomahawk anakartım cayır cayır çalışıyor. Expo profili 6000 mhz/cl30 olan RAMlerimi 6400 mhz/cl30 çalıştırıyorum. 9950x işlemcimi UV ve CO yaptım. 88 Derece thermal limit koydum, 230W PPT yaptım. Cinebench R24'te 2508 puan multi, 145 single core puan alıyorum. Anakartta hiçbir sıkıntım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri