ASRock X670E PG Lightning 9075 TL

Kartı alayım da gerisini ben hallederim diyorsanız alın :kekw:

Zamanında aldım giriş-orta seviye diye, hafiften pişmanım. Sorun çıkarmadı da BIOS kurcalamayı sevdiğimden daha gelişmiş bir kart almak daha iyi olurdu kendim için.

Bu tak-oyna gibi hazır sistemlere koydukları Asus Prime kartlarından iyidir ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeteri kadar yok diyorlar. Ben 3 ssd kullanıyorum mesela diğer ikisine ssd soğutucu aldım ekstra dışarıdan.
b650 toma bun 5 çeker
m.2 soğutucu bile yok
Çipset x670e görünüş orta derece b650. Bütçe varsa 11 12 verip x870 alın. Veya b850 ye bakın.
O sırada msi mpg x670e carbonla kapışması. Çok giriş seviyeymiş harbiden. 😂
IMG_3139.webp

Tipine bakarak yargılayanlar hayretle bakıyordur şu an.

Asrock masaya çıkarıp vurmuş resmen. Ne de olsa hisselerinin çoğu asustan geliyor. Ar-ge konusunda sorun çekeceklerini düşünmüyorum. Dünyanın en büyük motherboard üreticilerinden birisi. B650 msi parasına satılıyor.

O sırada msi mpg x670e carbonla kapışması. Çok giriş seviyeymiş harbiden. 😂
Alıntıyı görüntüle

Tipine bakarak yargılayanlar hayretle bakıyordur şu an.

Asrock masaya çıkarıp vurmuş resmen. Ne de olsa hisselerinin çoğu asustan geliyor. Ar-ge konusunda sorun çekeceklerini düşünmüyorum. Dünyanın en büyük motherboard üreticilerinden birisi. B650 msi parasına satılıyor.
Kötü demedim ki zaten. Kendim de zamanında araştırıp aldığım B650 PG Lightning modelini kullanıyorum aktif olarak. Memnunum ama niş özelliklerin olmaması da üzmüyor değil. VRM konusunda fena değildi zaten her modeline bol keseden yerleştiriyor ASRock.

Özellikler konusunda giriş-orta seviye X670E kategorisinde. Eleştirdiğim kısım buydu.

4 tane ssd soğutucu yerine 2 tane var. Ssd'lerden biri gen3 hızında diğeri de gen4 ama x2 hızında çalışıyor sadece.
Wi-Fi için her şey hazırlanmış ama modül ortada yok. Kendin uyumlu modeli harici alman gerek.
Ses kartı Realtek ALC897. Realtek ALC4080, ALC1220, ALC4082 koyanlar var.

Zaten bazı diğer modelleri de bu farklılıklar fiyatını arttırıyor. O yüzden çok da büyütmemek gerek. İhtiyaca göre tercih yapılması lazım.

Kötü demedim ki zaten. Kendim de zamanında araştırıp aldığım B650 PG Lightning modelini kullanıyorum aktif olarak. Memnunum ama niş özelliklerin olmaması da üzmüyor değil. VRM konusunda fena değildi zaten her modeline bol keseden yerleştiriyor ASRock.

Özellikler konusunda giriş-orta seviye X670E kategorisinde. Eleştirdiğim kısım buydu.

4 tane ssd soğutucu yerine 2 tane var. Ssd'lerden biri gen3 hızında diğeri de gen4 ama x2 hızında çalışıyor sadece.
Wi-Fi için her şey hazırlanmış ama modül ortada yok. Kendin uyumlu modeli harici alman gerek.
Ses kartı Realtek ALC897. Realtek ALC4080, ALC1220, ALC4082 koyanlar var.

Zaten bazı diğer modelleri de bu farklılıklar fiyatını arttırıyor. O yüzden çok da büyütmemek gerek. İhtiyaca göre tercih yapılması lazım.
Bu birazda x670e chipset özelliklerinden yararlanmak isteyenler için. İyi bir x670e için bütçeyi artırmak gerekiyor. Açıkçası bir anakarta 10k'dan fazla para vermek içime sinmiyor benim. Bu bütçeye b650-b850 vs almak yerine x670e almak daha mantıklı geliyor bana.

Bu birazda x670e chipset özelliklerinden yararlanmak isteyenler için. İyi bir x670e için bütçeyi artırmak gerekiyor. Açıkçası bir anakarta 10k'dan fazla para vermek içime sinmiyor benim. Bu bütçeye b650-b850 vs almak yerine x670e almak daha mantıklı geliyor bana.
Kesinlikle katılıyorum ama işte millet sayısı büyük olana yapışıyor :kekw: biraz akıllıca araştırma yapmaları gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,434
Üyeler
174,874
Son üye
simya
Geri