Assasin Creed Odyssey donma sorunu

Merhaba arkadaşlar Odyssey oynarken neredeyse 5 dakikada bir 5-10 saniyelik bir donma sorunu yaşıyorum. Arkada sesler gelmeye devam ediyor ekran donuyor sinematiklerde de oluyor bazen. Ekran kartım Rtx 4050 kimileri Nvdia ekran kartına bağlamış ancak hep eski konular çözüm bulamadım bununla ilgili bir çözümü olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Not: Oyunum orijinal
windows ve ekran kartı sürücünü güncellemeyi dene

Kanka nvidia kontrol paneline gir, soldan 3d ayarlarının yönetilmesine tıkla, ortada program ayarları sekmesine gir, açılan yerde özelleştirilecek programı seçin yazan yerde ekle tuşu var ona tıkla ve odyssey.exe'yi seç, aşağı taraftaki ayarlardan düşük gecikme oranı modu'nu ultraya ayarla ve uygula de

Kanka nvidia kontrol paneline gir, soldan 3d ayarlarının yönetilmesine tıkla, ortada program ayarları sekmesine gir, açılan yerde özelleştirilecek programı seçin yazan yerde ekle tuşu var ona tıkla ve odyssey.exe'yi seç, aşağı taraftaki ayarlardan düşük gecikme oranı modu'nu ultraya ayarla ve uygula de
Denedim bir tık azaldı gibi ancak hala mevcut başka yapabileceğim bir şey var mı kanka

Son düzenleme:
Geri