- Reaksiyon skoru
- 5
Ryzzen 5 5600 işlemci aldım stok soğutmam vardı değiştirdim assasin x 120le gta5 80dereceye ulaşıyor lol oynuyorum 57-58 derece normalmi?
Jelatini çıkardın mıRyzzen 5 5600 işlemci aldım stok soğutmam vardı değiştirdim assasin x 120le gta5 80dereceye ulaşıyor lol oynuyorum 57-58 derece normalmi?
evet çıkardımJelatini çıkardın mı
montajı doğru yaptım hocammontaj yanlış o işlemciye o soğutucu yeterli
kule tipinden önce sıcaklık değerleri nasıldımontajı doğru yaptım hocam
hocam ben adamın dediği gibi yaptım ama benım kasanın sol usttekı fanıyla assasın sogutucunun fanı ikisi ayrı taraflara dönüyor ondan olabılırmıSoğutucu yeterli montaj ya da fan eğrisinde problem var. Stres testte anca o sıcaklıkları görmesi lazım. Eğer anlık sıçramalardan bahsediyorsan normal ama onun dışında 60-70 maks görmen lazım.
Anlamadım hocam.hocam ben adamın dediği gibi yaptım ama benım kasanın sol usttekı fanıyla assasın sogutucunun fanı ikisi ayrı taraflara dönüyor ondan olabılırmı
öncekı sogutmada wındows ekranında 36larda dolasıyordu buna gecınce wındows ekranında 43derece alıyorumkule tipinden önce sıcaklık değerleri nasıldı
hocam arkadakı fanla assasındekı fan ayrı donuyor biri aşşağı gidiyor birisi yukarıAnlamadım hocam.
Macunu yanlış sürmüşsundur. Aklima başka bir şey gelmiyor veya Fani ters takmışsindiröncekı sogutmada wındows ekranında 36larda dolasıyordu buna gecınce wındows ekranında 43derece alıyorum
egzoz fansan bahsediyor ama biri aşağı bir yukarı ne demek onu anlamadımResim atsana hocam. Aşağı gidiyor ne demek?