Assasins creed serisi 50 dolara değer mi ?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
Merhaba arkadaşlar bu oyunlar 52 dolara değer mi ? 9 tane oyuna(Odyssey Ultimate Editionda 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar düşündüm biraz sizce daha fazla indirim gelir mi ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-12 122049.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-12 122049.webp
    149.3 KB · Hit: 63
ubisoft+ dene istersen? bi sürü oyun var istediği oynanırsın tabi sana bağlı

AC Black Flag/brothers/AC II oynamaya deger. daha düsük indirim sanmam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar bu oyunlar 52 dolara değer mi ? 9 tane oyuna(Odyssey Ultimate Editionda 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar düşündüm biraz sizce daha fazla indirim gelir mi ?
Hayir tabii ki de genel olarak baya kotu oyunlar. Ozellikle oynamak jsterseniz black flag alin dicem de o da cok pahali deger mi bilmem

• İnanılmaz
Böyle bir alışverişin mantıklı olup olmadığı ikilemine girecek kadar oyun kültürün yoksa evet verilir, muhtemelen mutlu da eder seni.

Böyle bir alışverişin mantıklı olup olmadığı ikilemine girecek kadar oyun kültürün yoksa evet verilir, muhtemelen mutlu da eder seni.
Oyun kültürü bende çok fazla kütüphanede 290 tane oyun var daha 80 tanesini oynamadım vakit yok çünkü fazla ama bu seriyi de hep oynamak istemişimdir hiç oynamadım assasins creed oynamak için vakit buldum bu aralar oyun olarak bunu hep merak ettiğimden alıyim diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların hepsini oynayacak vaktin var mı dostum?
Evet bu aralar vakit ayırıyorum kendime.

Son düzenleme:
Oyun kültür çok fazla kütüphanede 290 tane oyun var daha 80 tanesini oynamadım vakit yok çünkü fazla ama bu seriyi de hep oynamak istemişimdir hiç oynamadım assasins creed oynamak için vakit buldum bu aralar oyun olarak bunu hep merak ettiğimden alıyim diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bu aralar vakit ayırıyorum kendime.
Valla ne güzel bende de oyun çok oynayacak vakit yok. Bu seriyi alırsan epeyce bir süre başka oyuna ihtiyacın kalmaz zaten

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,733
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri