Hayir tabii ki de genel olarak baya kotu oyunlar. Ozellikle oynamak jsterseniz black flag alin dicem de o da cok pahali deger mi bilmemMerhaba arkadaşlar bu oyunlar 52 dolara değer mi ? 9 tane oyuna(Odyssey Ultimate Editionda 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar düşündüm biraz sizce daha fazla indirim gelir mi ?
Oyun kültürü bende çok fazla kütüphanede 290 tane oyun var daha 80 tanesini oynamadım vakit yok çünkü fazla ama bu seriyi de hep oynamak istemişimdir hiç oynamadım assasins creed oynamak için vakit buldum bu aralar oyun olarak bunu hep merak ettiğimden alıyim diyorum.Böyle bir alışverişin mantıklı olup olmadığı ikilemine girecek kadar oyun kültürün yoksa evet verilir, muhtemelen mutlu da eder seni.
Evet bu aralar vakit ayırıyorum kendime.Bunların hepsini oynayacak vaktin var mı dostum?
Valla ne güzel bende de oyun çok oynayacak vakit yok. Bu seriyi alırsan epeyce bir süre başka oyuna ihtiyacın kalmaz zatenOyun kültür çok fazla kütüphanede 290 tane oyun var daha 80 tanesini oynamadım vakit yok çünkü fazla ama bu seriyi de hep oynamak istemişimdir hiç oynamadım assasins creed oynamak için vakit buldum bu aralar oyun olarak bunu hep merak ettiğimden alıyim diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu aralar vakit ayırıyorum kendime.
Evet bir de uykusuzluga iyi geliyor beylerValla ne güzel bende de oyun çok oynayacak vakit yok. Bu seriyi alırsan epeyce bir süre başka oyuna ihtiyacın kalmaz zaten