Neler Yeni

Assassin creed origins kaç saat bitiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Assassin creed origins kaç saatte bitiyor internetten baktım birisi 40 birisi 220 dedi
Size sorayım dedim oynayanlar falan vardır diye

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
100 saat civarı

7171132

80+ Bronze
Konu hortlayacak fakat şu lanet oyunu oynamayın. Ya bir oyun bu kadar mı sıkıntılı olur? Bilgisayarım önerilen sisteminde üstünde olmasına rağmen orta ayarlarda 60 FPS 1 kere bile göremedim. Oyundan sürekli atması da cabası. Şimdi 22 saatlik kayıt dosyamda sorun çıktı girdiğim gibi direkt atıyor. Bu oyuna verdiğim her kuruşa yazık oldu.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
assasıns creed 2 oyna zaten cogu assasın creed onun cakması

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Egemen ege
Konu hortlayacak fakat şu lanet oyunu oynamayın. Ya bir oyun bu kadar mı sıkıntılı olur? Bilgisayarım önerilen sisteminde üstünde olmasına rağmen orta ayarlarda 60 FPS 1 kere bile göremedim. Oyundan sürekli atması da cabası. Şimdi 22 saatlik kayıt dosyamda sorun çıktı girdiğim gibi direkt atıyor. Bu oyuna verdiğim her kuruşa yazık oldu.
bütün ayarları fulleyebildiğim kadar fulledim 110 fps oynuyorum sisteminin sağlam olduğundan emin misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

game pass e geldiği için aldım bu arada ac fanı değilim ilk defa ac oyunu oynadım onu da game pass te ücretsiz diye oynadım güzel geldi bana oyun

7171132

80+ Bronze
bütün ayarları fulleyebildiğim kadar fulledim 110 fps oynuyorum sisteminin sağlam olduğundan emin misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

game pass e geldiği için aldım bu arada ac fanı değilim ilk defa ac oyunu oynadım onu da game pass te ücretsiz diye oynadım güzel geldi bana oyun
Senin sistemin ne peki onu sorabilir miyim?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

AneX

80+ Silver
Dahası